Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik diéta válik be a...

Melyik diéta válik be a legjobban?

Figyelt kérdés
Írjátok már le mit ettetek! :)
2011. máj. 12. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nekem nincs konkrét diétám.

egyszerűen egészségesen eszem, a mindent mértékkel elv alapján

ez azért jó, mert egy életen át tudod tartani:)

2011. máj. 12. 16:37
 2/11 anonim válasza:

Van egy jó. Sportnak nevezik.

Túl szigorú fogyókúrákba nem érdemes belekezdeni. Ront a kedven és lehet, hogy olyan anyagokat hagysz ki amire szükséged van.

Esti nass egy alma ;)

2011. máj. 12. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:

normális kaja (összetételben, minőségben és mennyiségben) és sport - semmi más nem működik

nincsenek csodaszerek és csodamódszerek - ezt jegyezd meg egy életre, ha lennének, nem lennének kövér emberek...

2011. máj. 12. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
27%

én a 90 napos diétát választottam mert barátnőmnek sikerült

leadnia vele 16 kg és éni egy hete csinálom és már 2,5 kg

le adtam és 20kg feleslegem van ha így haladok le tudom adni

szerintem jó

2011. máj. 12. 17:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem az Update módszer válik be. Délelőtt szinte bármit ehetek, de hogy hatásosabb legyen kevesebb lisztet és cukrot fogyasztok, délután már jobban odafigyelek, hogy lehetőleg csak fehérjét egyek. Rubint Rékára tornázom, kb 40-50 percet naponta, kétnaponta ahogy időm engedi.

Szedtem a Hoodiát, lement 6 kiló, visszajött 8!!! a 90 naposról is csak jót hallottam, de nekem az update egyszer már bevált (aztán terhesség alatt meghíztam), most újra ebben bízok.

2011. máj. 16. 09:16
 6/11 anonim ***** válasza:

1,5-2 g /tskg ch, 2 g / tskg fehérje + magvakból, lenmagolajból bevitt zsír + mozgás

Bármilyen hihetetlen, testépítő oldalon lenne érdemes utánaolvasni a dolgoknak. Ajánlom tisztelettel a shop.builder.hu oldalon az alapismeretek rovatot, a 2. vagy 3. része konkrétan a fogyásról ír, átlagembereknek, nem testépítőknek.

2011. máj. 16. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:

minden diéta jó csak ki kell tapasztalni hogy melyik az ideális egy hónapon belül kiderül mert minden szervezet más kép reagál a fogyásra nekem a 90 napos vált be mert a Rubint Réka fajta fogyókúra nem volt jó de lehet másnak igen ki kell tapasztalni én ezt ajánlom tapasztald ki

Sok Sikert

2011. máj. 17. 09:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Már hogy lenne minden "diéta" jó? Ha valaki egészségesen és valóban javarészt zsírból akar leadni, akkor oda kell figyelni a megfelelő tápanyagok bevitelére. Ehhez még éhezni sem kell, nem kell megvonni az ételek nagy részét... Az emberi szervezetnek minden nap szüksége van szénhidrátra, fehérjére, zsírra, most szerinted egy 90 napos diétában gyümölcs napon pl. hol van a megfelelő fehérje és zsírbevitel? Nem beszélve arról, hogy az egészséges fogyás titka a szénhidrát csökkentés, a 90 napos diéta elve alapján pedig szinte minden nap azt eszi az ember (szénhidrát nap, keményítő nap, gyümölcs nap = szénhidrát fogyasztás, magyarul 4 napból 3 nap szénhidrátot eszel). Le lehet fogyni az ilyen diétákkal is, de aki csak egy kicsit is jót akar magának, utána olvas a dolgoknak. Az ilyen diétáknál a zsír-izomveszteség arány nagyon rossz, sok izmot veszít az ember, mert nem kap kellő tápanyagokat, míg ha odafigyelünk arra, hogy minden nap bevigyük, amit kell, akkor sokkal több zsírtól szabadulhatunk meg, több izmunk maradhat meg. Minél több izmod van, annál több kcalt használ el a szervezeted. Az emberi test formáját is az izmok adják, s itt nem kigyúrt emberekre kell gondolni, a szép feszes combok, has titka is a megfelelő étkezés és a mozgás. Aki ésszel szeretne fogyni, inkább írjon rám, tőlem telhetően 1-3 napon belül válaszolok :).
2011. máj. 17. 09:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem, tudtam fogyni, akármivel próbálkoztam,nekem a barátnőm a 90 napost ajánlotta, és ezzel sikerült, azóta is nagyon boldog vagyok, 19 kg fogytam, ennek már egy éve, és nem szedtem vissza a kilóimat, nekem jó volt.
2011. máj. 19. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Van egy csodamondat, ezt kell minél gyakrabban ismételgetni: "köszönöm, nem kérek"
2011. máj. 19. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!