Melyik diéta válik be a legjobban?
nekem nincs konkrét diétám.
egyszerűen egészségesen eszem, a mindent mértékkel elv alapján
ez azért jó, mert egy életen át tudod tartani:)
Van egy jó. Sportnak nevezik.
Túl szigorú fogyókúrákba nem érdemes belekezdeni. Ront a kedven és lehet, hogy olyan anyagokat hagysz ki amire szükséged van.
Esti nass egy alma ;)
normális kaja (összetételben, minőségben és mennyiségben) és sport - semmi más nem működik
nincsenek csodaszerek és csodamódszerek - ezt jegyezd meg egy életre, ha lennének, nem lennének kövér emberek...
én a 90 napos diétát választottam mert barátnőmnek sikerült
leadnia vele 16 kg és éni egy hete csinálom és már 2,5 kg
le adtam és 20kg feleslegem van ha így haladok le tudom adni
szerintem jó
Nekem az Update módszer válik be. Délelőtt szinte bármit ehetek, de hogy hatásosabb legyen kevesebb lisztet és cukrot fogyasztok, délután már jobban odafigyelek, hogy lehetőleg csak fehérjét egyek. Rubint Rékára tornázom, kb 40-50 percet naponta, kétnaponta ahogy időm engedi.
Szedtem a Hoodiát, lement 6 kiló, visszajött 8!!! a 90 naposról is csak jót hallottam, de nekem az update egyszer már bevált (aztán terhesség alatt meghíztam), most újra ebben bízok.
1,5-2 g /tskg ch, 2 g / tskg fehérje + magvakból, lenmagolajból bevitt zsír + mozgás
Bármilyen hihetetlen, testépítő oldalon lenne érdemes utánaolvasni a dolgoknak. Ajánlom tisztelettel a shop.builder.hu oldalon az alapismeretek rovatot, a 2. vagy 3. része konkrétan a fogyásról ír, átlagembereknek, nem testépítőknek.
minden diéta jó csak ki kell tapasztalni hogy melyik az ideális egy hónapon belül kiderül mert minden szervezet más kép reagál a fogyásra nekem a 90 napos vált be mert a Rubint Réka fajta fogyókúra nem volt jó de lehet másnak igen ki kell tapasztalni én ezt ajánlom tapasztald ki
Sok Sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!