Ha alig eszem szénhidrátot akkor hamarabb sikeresebb lesz a diétám?
Se cukor, se kenyér, se lisztes dolgok.
Csak túró, sárgarépa, hús,csirke máj,tojás,petrezselyem gyökér, szamóca,tej,krumpli,hajdina, rizs,uborka, paradicsom, retek.
15-20 kg súlyfelesleg van rajtam.
Nem fogok visszahízni ha utána előfog fordulni hogy fekete kenyeret fogok enni 1 szeletet hetente 1-2-szer?
A minimális szénhidrát az igen hatékony, igen. De ha alig eszel szénhidrátot, akkor nem jó a fenti lista, mert abban rengeteg a szénhidrát... Sárgarépát és epret óvatosan, a szénhidrátbombákat sehogy, az már nevezhető erősen szénhidrátszegénynek...
Persze a mérsékelt szénhidrátbevitel is hasznos, egészség és fogyás szempontjából egyaránt. Amíg több volt a feleslegem, egész jól tudtam vele fogyni.
Amúgyis van, akinek a valamivel több szénhidrát a megfelelő. Nekem jó, ha erősen lemegyek.
Nem hízol vissza, csak mert eszel utána kenyeret néha. Amikor az erősen szénhidrátszegény időszakom után elkezdtem szénhidrátosan enni (mazsola, méz, gyümölcs, rizs, persze nem ezek tették ki a napomat), még folytattam is a fogyást, mert megvolt a kalóriadeficitem. Lehet, hogy van, akinek jobban bekavar a szénhidrát (nálam csak a kalóriadeficit esélyét csökkenti le majdnem nullára... akkor egyszer pont nem, hála a szénhidrátszegény időszaknak), de heti 1-2-szer egy szelet kevés ehhez :)
Nem kell sanyargatnod magadat!
Inkább legyen zöldség-és gyümölcsalapú a diétád, a hiedelemmel ellentétben a gyümölcscukortól nem fogsz elhízni, valamint zöldségből akár egy kilóval is megehetsz! Mellé még egy kis tojás, hús, hal, magvak, és kész is az étrended. :)
Nekem ezzel az étrenddel megvolt a heti egy kilós fogyás. Reggelire általában 2-3 banánt ettem, napközben 2-3 alma, sok-sok zöldség, vacsorára meg általában valami fehérjedúsabb étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!