Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Tehát 15 éves vagyok, 188 cm és 98 kg. Kiszámítottam a neten talált BMI index számoló programmal, hogy mennyi lenne a jó testsúly, és hát 83 kg-ot hozott fel. :) Ez eddig jó is lenne önmagában, de hogyan adjak le 15 kg-t szeptemberig? Gondoltam rá, hogy egész nyáron többféle sportot is fogok űzni, az hatásos lenne vajon? Az ötleteket szívesen várom! :)

2015. máj. 21. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért pont szeptemberig?

Inkább lassan fogyj, élj egészségesen, egyél rendes, egészséges ételeket és sportolj sokat, vált életmódot, így nem fogod visszaszedni a leadott súlyt és hiába lassabb a fogyás de tartósabb sokkal.

2015. máj. 21. 10:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Szeptembertől átmegyek másik iskolába, és nem akarok ilyen súllyal ott is bemutatkozni. Mondjuk nem látszik rajtam annyira, de akkor is, engem zavar.
2015. máj. 21. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:

15kg nem nagyon fog menni három hónap alatt, én a helyedben levinném 10-re a célt. 15kg-t max koplalással tudnál fogyni, de akkor izomból is menne és lógna is a bőröd, sz..rabbul néznél ki mint most.

A sport egy jó kiindulási alap, de az étrendedet is rendbe kéne tenned. Hagyd el a kenyérféléket(és minden pékárut), a cukros üdítőket, az édességeket. Egyél húst, halat, tojást, túrót és sok zöldséget.

Emellett heti 5-6x1 óra sport, így sikerülhet három hónap alatt a 10kg, ha nagyon jól étkezel akkor talán egy kicsit több is, de ez egyénfüggő.

2015. máj. 21. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha testepites akkor a súlyod csak nőni fog. Az izom az nehéz.

A mai csirkéknek a 65 70 kilós fiúk tetszenek a te magasságoddal.

2015. máj. 25. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló : nem tudom hogy milyen mai csirkékről beszélsz de én szerintem 16 évesen eléggé annak számítok és 65 kilóval már kb anorexiás lenne 75-78 a minimum ilyen magassághoz de a 83 kiló nagyon jó cél.

Számold ki a napi kalóriabeviteledet (van egy ilyen oldal , írd be a googlebe hogy kalóriabevitel és ki fog jönni) és egyél legalább heti 3szor valami húst lehetőleg csirkét is napi 2-3 óra sport és menni fog az a 15kg ,én is annyit szeretnék nyáron leadni és június elején kezdtem és már 5,5kiló lement szóval ne add föl :) aztán ha megvan a fogyás ,kezdhetsz izmosítani mert a fogyókúra alatt le fog menni pár kiló izom is de az nem baj.

2015. jún. 24. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!