Hogyan fogyjak le?
Miért pont szeptemberig?
Inkább lassan fogyj, élj egészségesen, egyél rendes, egészséges ételeket és sportolj sokat, vált életmódot, így nem fogod visszaszedni a leadott súlyt és hiába lassabb a fogyás de tartósabb sokkal.
15kg nem nagyon fog menni három hónap alatt, én a helyedben levinném 10-re a célt. 15kg-t max koplalással tudnál fogyni, de akkor izomból is menne és lógna is a bőröd, sz..rabbul néznél ki mint most.
A sport egy jó kiindulási alap, de az étrendedet is rendbe kéne tenned. Hagyd el a kenyérféléket(és minden pékárut), a cukros üdítőket, az édességeket. Egyél húst, halat, tojást, túrót és sok zöldséget.
Emellett heti 5-6x1 óra sport, így sikerülhet három hónap alatt a 10kg, ha nagyon jól étkezel akkor talán egy kicsit több is, de ez egyénfüggő.
Ha testepites akkor a súlyod csak nőni fog. Az izom az nehéz.
A mai csirkéknek a 65 70 kilós fiúk tetszenek a te magasságoddal.
Utolsó válaszoló : nem tudom hogy milyen mai csirkékről beszélsz de én szerintem 16 évesen eléggé annak számítok és 65 kilóval már kb anorexiás lenne 75-78 a minimum ilyen magassághoz de a 83 kiló nagyon jó cél.
Számold ki a napi kalóriabeviteledet (van egy ilyen oldal , írd be a googlebe hogy kalóriabevitel és ki fog jönni) és egyél legalább heti 3szor valami húst lehetőleg csirkét is napi 2-3 óra sport és menni fog az a 15kg ,én is annyit szeretnék nyáron leadni és június elején kezdtem és már 5,5kiló lement szóval ne add föl :) aztán ha megvan a fogyás ,kezdhetsz izmosítani mert a fogyókúra alatt le fog menni pár kiló izom is de az nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!