Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Tudnátok segíteni hogyan fogyjak?

Tudnátok segíteni hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés
jelenleg 84 kiló vagyok (13 éves) 171 cm magas és szeretnék valamennyit fogyni mert meglátszik a túlsúly rajtam. Milyen edzéseket végezzek amihez nem kell eszköz (súlyzó, stb ez fontos) illetve egy nap miket egyek? Mik fontosak egy diétánál?

2014. aug. 26. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Így, látatlanba is ki lehet mondai, hogy feltehetően kétszer annyit ettél mindig, mint kellett volna. Nyilván ismered az adagjaidat, felezd meg mostantól. Ha lassabban rágsz, de alaposan, ezáltal elnyúlik az étkezés, akkor a táplálkozás során már emelkedik a vércukor szinted, ami csökkenti az éhségérzetet. Sajnos a habzsolva evésnél ez nem történik meg s az ember hajlamos kétszer annyit enni, mint kellene.
2014. aug. 26. 22:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Nos ez való igaz, hajlamos vagyok nagyon gyorsan enni és miután befejeztem az evést jövök rá hogy fáj a gyomrom...

erre nem gondoltam. Tehát lassabban és csak addig amíg éhes vagyok. De..ettől a súlyom lejjebb mehet illetve zsír tűnhet el rólam?

2014. aug. 26. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Próbáld elhagyni a finomított lisztes termékeket, egyél sok zöldséget, húst, tojást, túrót, mértékkel gyümölcsöt. Naponta 3 liter tiszta víz, esetleg cukor nélkül zöld tea, semmi cukros üdítő(rosto
2014. aug. 26. 22:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ez alapján kezdek a jövőben enni.

Három liter tiszta víz? Nem sok a három liter? én alig iszok másfél litert kb egy nap. Akkor erre is figyelek. Cukros üdítőket nagyon ritkán iszok.

Ha esetleg van még valami szívesen várom:)

2014. aug. 26. 22:39
 5/10 anonim válasza:
100%

Szia!:) Én a nyaram erre áldoztam és sikerült 6 kilót fogynom (azért nem többet, mert az orvos szerint ez most így bőven elég és majd a tél után kezdjem el megint. Én 14 éves vagyok, 62kg és 168cm. Amiket most leírok, azok segítségével fogytam!

A tanácsaim:

-étkezés: Soha eszedbe ne jusson koplalni!!!

18 óra után ne egyél. Normális, egészséges és energia dús reggeli, tápláló ebéd, könnyed vacsora (nem zsíros!). Ha teheted, az étkezések után sétálj egyet. Az étel mennyiségét fokozatosan csökkentsd. Az édességeket, péksüteményeket kerüld! Teljes kiörlésű tésztákat fogyassz (ha teheted, ez pénztárca függő mivel drágább mint az átlagos pékáruk).

-sport: Kezd először rövid kocogásokkal naponta, majd térj át a kocogásra, később a futásra. (a kettő közt különbség van!). Mérd az időt és a távot, ez segíthet a fejlődésed figyelemmel követésében. A futással lehet a legjobban fogyni, ez a módszer mindenhonnan fogyaszt! Mindeközben erősíts is. Ez nagyon fontos! Amint írtad olyan edzésformát szeretnél amihez nem kell eszköz. Mivel nem indokoltad meg, hogy miért ezért úgy gondolom azért, mert nincs. Naszóval, ez nem akadály! Próbálkozz súlyzónak egy zacskó liszttel(1kg), ha súlyt szeretnél növelni tégy bele egy zacskóba annyit ahány kg-t akarsz használni. z egy hasznos és olcsó megoldás:) De az interneten találsz egy csomó videót, amikben rengeteg gyakorlatot ismerhetsz meg. Ezeket mind otthon tudod végezni. Amikre mindig figyelj: a légzés, az hogy ne erőltesd meg az ízületeidet, a bemelegítés az edzés előtt, a nyújtás az edzés végén!

Remélem tudtam segíteni, és ne haragudj a regényért!:)Ha bármi további kérdésed van, írj nyugodtan üzenetet, szívesen válaszolok rá és segítek!:) Sok sikert kívánok!:)

14/L

2014. aug. 26. 22:47
 6/10 anonim válasza:
A kocogásos részt kicsit elírtam, ne haragudj, siettem, de remélem a lényeget érted:)
2014. aug. 26. 22:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget ezekre is hallgatok.

Miért ne egyek hat óra után? én nyolckor vacsorázom általában.

2014. aug. 26. 22:58
 8/10 anonim válasza:
Azért ne egyél 6 után, mert utána már nem mozogsz annyit és akkor nem égeted el, amit elkéne. Ha 8kor eszel, nem hiszem, hogy utána még elmész futni, egy zuhanyzással pedig nem égetsz el semmit.
2014. aug. 26. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:
2014. aug. 26. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:
csak azzal, ha kevesebbet eszel is érhetsz el eredményt. youtube tele van aerobik videokkal, akár ha 5-10 perceket elkezdesz belöle 2-3 naponta, kezdésnek nem rossz. tudom fiu vagy, de mozgás mozgás :) persze a szabadban kocogni biztos jobb de én is inkább otthon tolom legtöbbszöt videokrol, meg jogázgatok. szényenlös vagyok csak, ennyi.
2014. aug. 26. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!