Ez jo etrend? Nem tul sok ez egy napra?
Reggeli:2 szelet teljes kiorlesu tostkenyer 2 szelet csirkemellsonka paradicsommal
Tizorai:1 alma
Ebed:rakott zoldseges csirkemell zsirszegeny sajtal,barna rizzsel
Uzsonna:1 szelet puffasztott rizs,1 szelet zsirszegeny sajt
Vacsora:rukkola,fejessalata,cezar ontet,mozzarella,feta sajt,1 teljes kiorlesu toast
Borzalmasan kevésnek tűnik ? De miért?
Én közel se eszek ennyit egy nap, és nekem jónak tűnik ez az étrend. De én nem értek hozzá. Valaki?
170 cm 64 kg vagyok
Fel orat szobabiciklizem minden nap es heti 2-szer zumbazok
Egy normal tanyernyi adagot eszem
Szerintem nem jól tolod. Lehet, hogy fogyni fogsz, mert kevés amit eszel.
De kenyér, rizs, sajt, tejes öntetek. Tápanyagszegény, gyulladásfokozó hulladékok. Na most aki ezeket bírja, annak tök jó, bár tápanyagszegények, ehhez képest max. zsírt töltenek. De vajon te bírod a műkajákat? :)
A rizs is csak tömény szénhidrát, és tudom hogy finom, de nincs benne hasznos tápanyag, csak kalória, nagy inzulinválasszal.
A teljes kiőrlésű kenyér meg pont olyan hatású mint a fehér kenyér, úgyhogy ha az utóbbi rossz valamiért, akkor az előbbi is. Meg tömény glutén (amit sok ember nem bír).
De továbbra is azt írom, hogy SZERINTEM rosszul tolod. De ha te bírsz ennyi szénhidrátot, mellette ilyen kevés hasznosabb, táplálóbb ételt, ha te bírod a tejtermékeket, ha jól vagy így, jó az energiaszinted és fogysz.. akkor nem szóltam. Szóval van akinek ez jó, én is fogynék, ha csak ennyit ennék. Csak én speciel nem bírom a glutént meg a tejfehérjéket, meg bár én is eszem rizst (bár nem tartom túl helyesnek, meg én nem akarok fogyni) de azért nálam jó zöldségadag mellett van némi rizs. Persze ez csak én vagyok, nem jelenti azt, hogy mindenkinek zöldségeket kell ennie, de elvileg az ember mégis csak zöldségevő+húsevő, és nem gabonaevő. Mármint elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!