Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ez jo etrend? Nem tul sok ez...

Ez jo etrend? Nem tul sok ez egy napra?

Figyelt kérdés

Reggeli:2 szelet teljes kiorlesu tostkenyer 2 szelet csirkemellsonka paradicsommal

Tizorai:1 alma

Ebed:rakott zoldseges csirkemell zsirszegeny sajtal,barna rizzsel

Uzsonna:1 szelet puffasztott rizs,1 szelet zsirszegeny sajt

Vacsora:rukkola,fejessalata,cezar ontet,mozzarella,feta sajt,1 teljes kiorlesu toast

2015. máj. 5. 22:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az ebédhez nem írtál mennyiséget, s kinek mi a sok. Nekem ez borzalmasan kevésnek tűnik, ha egy szelet toast kenyér tényleg olyan pici, ahogy a kalóriabázis írja.
2015. máj. 5. 22:30
 2/18 SZücsöm ***** válasza:
Erre senki nem tud neked választ adni mivel se azt nem tudjuk hány kg vagy, vagy hogy mennyire vagy hízékony hogy mik a céljaid vagy mennyit mozogsz esetleg sportolsz e így erre nem igen lehet érdemi választ írni.
2015. máj. 5. 22:44
 3/18 anonim ***** válasza:

Borzalmasan kevésnek tűnik ? De miért?

Én közel se eszek ennyit egy nap, és nekem jónak tűnik ez az étrend. De én nem értek hozzá. Valaki?

2015. máj. 5. 22:48
 4/18 A kérdező kommentje:

170 cm 64 kg vagyok

Fel orat szobabiciklizem minden nap es heti 2-szer zumbazok

Egy normal tanyernyi adagot eszem

2015. máj. 5. 22:56
 5/18 A kérdező kommentje:
58 kg korulre szeretnek lefogyni
2015. máj. 5. 22:57
 6/18 anonim ***** válasza:
Én ezekkel nem tudnék jól lakni, mert ez az étrend alig tartalmaz kalóriát. Hamar le fogsz fogyni vele, de méghamarabb visszaszeded a kétszeresét, mert ezt hosszú távon nem lehet tartani. Főleg ha még mozogsz is mellette.
2015. máj. 5. 23:32
 7/18 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem nem jól tolod. Lehet, hogy fogyni fogsz, mert kevés amit eszel.

De kenyér, rizs, sajt, tejes öntetek. Tápanyagszegény, gyulladásfokozó hulladékok. Na most aki ezeket bírja, annak tök jó, bár tápanyagszegények, ehhez képest max. zsírt töltenek. De vajon te bírod a műkajákat? :)

2015. máj. 6. 07:49
 8/18 A kérdező kommentje:
Na most lehet hogy en vagyok a hulye,de a rizs,a teljes kiorlesu kenyer,a puffasz
2015. máj. 6. 09:44
 9/18 A kérdező kommentje:
Puffasztott rizs,a sovany husok es a zoldsegek,meg a sajt miota mu kaja.a mu kaja az a hamburger meg a csoki.de mondjuk tanacsot nem tudsz adni csak okoskodni,csak tudod az nem baj ha az okos hulyeskedik,de ha a hulye okoskodik az eleg gaz.
2015. máj. 6. 09:48
 10/18 anonim ***** válasza:

A rizs is csak tömény szénhidrát, és tudom hogy finom, de nincs benne hasznos tápanyag, csak kalória, nagy inzulinválasszal.

A teljes kiőrlésű kenyér meg pont olyan hatású mint a fehér kenyér, úgyhogy ha az utóbbi rossz valamiért, akkor az előbbi is. Meg tömény glutén (amit sok ember nem bír).

De továbbra is azt írom, hogy SZERINTEM rosszul tolod. De ha te bírsz ennyi szénhidrátot, mellette ilyen kevés hasznosabb, táplálóbb ételt, ha te bírod a tejtermékeket, ha jól vagy így, jó az energiaszinted és fogysz.. akkor nem szóltam. Szóval van akinek ez jó, én is fogynék, ha csak ennyit ennék. Csak én speciel nem bírom a glutént meg a tejfehérjéket, meg bár én is eszem rizst (bár nem tartom túl helyesnek, meg én nem akarok fogyni) de azért nálam jó zöldségadag mellett van némi rizs. Persze ez csak én vagyok, nem jelenti azt, hogy mindenkinek zöldségeket kell ennie, de elvileg az ember mégis csak zöldségevő+húsevő, és nem gabonaevő. Mármint elvileg.

2015. máj. 6. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!