Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mi motivál titeket diéta alatt?

Mi motivál titeket diéta alatt?

Figyelt kérdés
És esetleg mióta vagyok ilyen súlyban, gond, trauma,vagy mi okozta a sok falásrohamot nálatok ami miatt meghíztatok?

2015. ápr. 24. 09:16
 1/10 anonim válasza:
Az motivál, hogyha lefogyok lehet több lesz a szex.
2015. ápr. 24. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Könnyebben fogok tudni mozogni, nem fognak a lábaim fájni, ismét fogok tudni csinosan öltözködni...

... egyébként az elhízásnak rengeteg oka lehet, egyáltalán nem biztos, hogy kizárólag csak falásrohamok miatt hízik meg valaki!

2015. ápr. 24. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Kiskoromtól kezdve volt rajtam úgy +10 kiló. Középiskolában valamiért lefogytam 55 kilóra (nem értem mért mert nem sportoltam nem diétáztam ettem amit kaptam -koli reggeli vacsi+menza- de volt hogy délben csak chipset meg nasit ettem üdítőket ittam, hetente egyszer általában mekibe is mentem mégis lefogytam.) Úgy 12.ben megint meghíztam most már 80 kiló is vagyok.

Engem a tükörképem motivál leginkább. Nem akarok így kinézni, és elegem van abból is hogy anya állandóan azzal jön mi áll nekem jól és mi nem (általában azok nem amiket szeretek hordani), hogy túlsúlyosan is öltözködjek csinosan.

Nekem sose voltak falásrohamaim, tulajdonképpen még keveset is eszek, nálam csak az a baj hogy nemigazán szeretem se a zöldségeket se a húst de még a gyümölcsök se csábítanak. A kenyér és tészta viszont annál inkább. Elég sz*r dolog úgy fogyókúrázni hogy csak olyan ételt ehetsz amit nemigazán szeretsz. Jó persze nem utálom, eleszegetem a salátát sült husival de azért mégse egy mákos tészta vagy (főzelékhez)pogácsa. Amikor próbáltam vacsira túrót enni konkrétan már rosszul voltam tőle de mégse éreztem magamnak jóllakottnak, még úgy megettem volna 2 nagy szendvicset :D De hát muszáj visszafognom magam sajnos

22/L

2015. ápr. 24. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy kockás nadrág a Tescoban.

Hormonkezelés miatt jött fel pár kiló, nem sok, nem mértem, de 3-4 körül lehet, és ez pont elég ahhoz, hogy a 38-as naciban ne érezzem kényelmesen magam.

A falásrohamot pedig kontrollálni kell.

2015. ápr. 24. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudjak szaladgalni a kisfiammal, csinos ruhakat tudjak veni, ami raadasul olcsobb mint a kovernokre valok, megforduljana utanam a ferfiak, ki tudjam torolni a fenekem, jobb legeyn otthona szex, ne menjen tropara a labam. Hirtelen ennyi. Oszinten.
2015. ápr. 24. 14:00
 6/10 anonim válasza:
Hogy ne szégyelljen majd a gyerekem és hogy tovább éljek miattuk.
2015. ápr. 24. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem voltak falásrohamaim, csak nyilván többet ettem, mint amit elhasználtam. Ilyen évi max. 1 kiló ment fel, évtizedeken át, sosem voltam karcsú.

Motiváció annyira nem kell, úgysem tudná átütni a pillanatnyi élvezet varázsát és az éhség parancsszavát, abbahagyni nem tudom, mert életmódot váltottam, s ez nekem jó, nincs visszaút... :D Bár a kalóriabevitelre is vigyáznom kell, így azért némi erőfeszítést igényel a dolog, de ha éhes vagyok, eszem, ez alap.

Előnye persze lesz a fogyásnak. Ha már egészségesebb életmódra váltottam, szeretnék a hasi zsírtól is megszabadulni, az nagyon nem jó. Mozgékonyabb nem leszek, mert potom 25 kiló plusz nem akadályozott meg semmiben (bár könnyebb lesz felhúzni magam egy rúdon vagy faágon, az sose ment, igaz, nem is volt célom).

A páromnak picit jobban tetszenék úgy, bár e téren alapból nincs gond, de miért ne legyek én is csinos, ha egyszer ő az. Magamnak pedig sokkal jobban fogok tetszeni... De ez egyfajta győzelem is, ami jó érzés, akkor is, ha semmi különösebb önfegyelem és szenvedés nem kellett hozzá.

2015. ápr. 24. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Saját tükörképem.

A tudat, hogy nyárra jó nő leszek

Sportosan karcsú lányok képei (pl. Tumblr-ön).

2015. ápr. 25. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:

+10 kg jött fel, amikor kb ugyanakkor abbahagytam a dohányzást és új munkahelyem lett, ami miatt abba kellett hagynom a sportot ( napi 10-12 óra meló+3-4 óra utazás).

Emellett többet is ettem, szerintem a munkahelyi stressz miatt. Szerencsére találtam jobb munkahelyet, és megint tudok edzeni, mozogni, kellemesen elfáradi.

Mindig is vékony és sportos voltam, de amikor észrevettem, hogy már a lában is elkezdett összeérni, eléggé kiakadtam. Nálam nem működik a csak fogyókúra, ha nem edzek mellette, akkor hiába koplalok, nem hat, lelassul az anyagcserém és csak vánszorogni bíro, fáj a fejem, szédülök. Ha viszont edzek is mellette, akkor kirobbanó, energikus leszek már 1-2 nap után is. Így akkor is aktívan jövök-megyek, amikor nem kellene :D Engem az energikusság érzése motivál, nagyon jó érzés.

2015. ápr. 28. 15:14
 10/10 anonim válasza:

Engem eőször is az egészségem motivál.Hogy éljek még egy darabig,láthassam felnőni a lányom. Viszeres a lábom,fáj a bokám térdem, derekam. Szeretnenk még gyereket de igy még nem merjuk. Aztán ugye hogy jo példát mutassak a lányomnak.És nem utolso sorban ne érezzem magam gusztustalannak ha a tukorbe nézek.Hogy talaljak magamra szép ruhát ami jol is áll bele is férek. Egyenlőre ennyi.

27/L

ja és nincsenek falasrohamaim.Keveset ettem akkor is hizlalot,krveset mozogtam.

2015. máj. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!