Ha egy nap ugyanannyi kaloriat viszek be, fogyok akkor is ha rengeteg benne a szenhidrat aranya, vagy csak ha szenhidratszegeny is a dieta?
Mindig érdekelt, hogy mi történik ugyanannyi kalória és nagyon más szénhidrátbevitel esetén, de egy hét túl pici idő, a testsúly természetes ingadozása több lehet, mint a fogyás...
Nos, a kalóriadeficit nagyon erős, a kevesebb kalóriás szénhidrátdús táplálkozástól több fogyást várnék... Viszont nem tudom, mi volt a szénhidrátdús és a szénhidrátszegény, mennyi ch naponta s miért nem tudtad tartani... S mennyivel kevesebb a kcal... Nincsenek konkrétumok.
Mondjuk úgysem tudjuk, mennyivel fogysz, s miért is fontos ez? Csináld azt, amit tartani tudsz, nyilván, s meglátod, mi történik. Sosem értem, miért keresnek itt jövőbe látókat, mit változtat ez? Tedd meg, ami tőled telik s ha nem jön el a siker, majd akkor elgondolkodsz s változtatsz.
Tipikus ilyenkor a szénhidrátcsökkentés, az inzulinválasz miatt is (no persze itt számít a szénhidrát fajtája is) s amiatt is, hogy a sok szénhidráttól sokan hamar megéheznek (ez megint összefügg az inzulinnal) és megnő az édességvágyuk is... Én minél kevesebb szénhidrátot eszem, annál kevesebb kalóriával lakom jól, egyre jobban vagyok és az evés élvezete sem csorbul, amíg azért marad valami szénhidrát. Úgyhogy nekem ez a jó módszer, de lehet, hogy Neked más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!