Megerősítenétek? Csináljam tovább?
Hatalmas életmódváltásba kezdtem. Elhagytam a lisztet, cukrot, cukros löttyöket, krémeket, zsíros húsokat.. stb.
Heti 3x-4x biciklizek 12-13 km-t. A többi napon has, belsőcomb, kar, csíbő, fenék edzést csinálok + nyújtást.
Csak fehérhúsokat eszem, zöldséget, gyümölcsöt, kevés tejterméket. Norbi update kódokat is betartom. 3-as dolgokat nem eszem. :)
Pl. egy napom: reggeli: 4 virsli
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: hal káposztasalátával
Uzsonna: gyümölcs
Vacsora: csirkemell paradicsommal
Két hete csinálom ezt, néha (csak nagyon néha) bűnözök, de csak délelőtt, és nagyon keveset.
Szóval két hét alatt 1,4 kg-t fogytam.
165/ 68,1-ről kezdtem, most 66,7 vagyok. Mit csinálok rosszul? Vagy csak nincs rajtam olyan sok fölösleg, és azért megy lassabban? Mások 10 kg-ket fogynak havonta, és nem csinálják ennyire komolyan. :(
14/L. Mit csinálok rosszul, vagy meg lesz az eredménye? Bátorítsatok.. :( és írjátok le, fogyókúrával/életmódváltással kapcsolatos sikereiteket, tapasztalataitokat, kudarcaitokat. :)
Teljesen mindegy hány kilót mutat a mérleg ha ezt folytatod ugyan úgy magas testzsír%-od lesz.Nem akarok itt oldalakat írni,mert annyira hibás már csak az alap elv is amit követsz ,hogy lehetne.Helyette ajánlanék egy-két olvasnivalót illetve ha nem akarsz belemélyedni ezekbe a témákba akkor ott a személyi edző / dietetikus.
Források:
Sárga Kapszula (könyv,ingyenes,pdf)
examine.com
4chan.org/fit
body.builder.hu/
Egyébként a kéthét 1,4 kiló az pont megfelelő sebesség.
Az a virsli azt nem tudom micsoda...A többi kaja jónak tűnik mennyiségtől függően(értsd ez alatt ,hogy inkább az aggaszt h kevés.Súlyzós eddzést mindenképpen csinálj mellé.
"Mások 10 kg-ket fogynak havonta"
Akkor döntsd el kérlek, hogy zsírból vagy inkább izomból szeretnél-e fogyni! Zsírból nem fog menni a havi 10-es.
Esküszöm, nem tud semmi olyat, ami egészséges, fogysz is, meg is tartod a leadott súlyodat.. stb. Én utána néztem mielőtt neki kezdtem, anyukámmal csináljuk, úgyhogy azért nem vagyok tudatlan.. én csak azt akarom tudni, hogy aki így, ezzel a módszerrel fogyott, az mennyi idő alatt fogyott le, heti, havi, leadott kg-i mennyik voltak. Na és sikerült -e megtartani a súlyt?
És azt, hogyha ez nem jó, akkor mi nem jó benne? Konkrétan? Sok fehérje, gyümölcs, zöldség, rostok, szénhidrát a gyümölcsökből, zöldségekből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!