Mennyi ídőre lenne szűkségem a fogyáshoz? 158cm és 56kg vagyok. Mindenképpen egy 8kg ott szeretnék le adni. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 15:04
1/3 anonim válasza:
Gondolom minél gyorsabban szeretnél megszabadulni a kilóktól,min 3. hét hagyd el a cukrot(helyette édesítőt használj) hagyd el a lisztet( helyette őrölt zabpelyhet vagy teljeskiörlésű lisztet használj)Ennyi a titok nyitja.Minden mást ehetsz amiben nincs ez a két szörnyűség.És igyál sok vizet. Én pl nagy palacsintarajongó vagyok szinte minden másnap eszek,amióta őrölt zabpehellyel készítem fogytam 4 kilót csak úgy. Addig nem mozogtam semmit utána hallottam az insanity mozgásprogramról és imádom. Nagyon nagy változásokat lehet elérni vele. Nézz utána én ncoreról töltöttem le. Sok sikert.
2/3 anonim válasza:
Én is 158 cm vagyok, szülés előtt 48 kg voltam, 15 kg-t szedtem fel. Nekem kizárólag a kalóriaszámlálás+mozgás kombinációja vált be. Az, hogy megvonsz magadtól bizonyos kajákat, az ideig-óráig működhet, de aztán visszaüt, még jobban fogod kívánni, mint előtte. A kalóriaszámlálással teljesen jól, éhezés nékül tudtam lefogyni. 4 hónap alatt nyertem vissza a súlyomat, ezalatt nem éheztem, sőt a szülinapi bulikon ugyanúgy ettem tortát, szendvicset stb. A mozgásmeg... mindig amennyit a baba éppen engedett. Rubint R. 20 perces blokkjait kombinálatm. Heti 4-5 napon mindig volt torna. Annyi, hogy a bevihető kalóriákat ne az innivalóra pazarold. Igyál citromos vizet, zöld kupakos ásványvizet, esetleg édesítővel ízesített teát.
3/3 anonim válasza:
1. esetleg a harcosok étrendje ez elvileg jó, bármit ehetsz csak 6után itt egy link: [link] vagy
2. mellőzd a kruplit,a rizst,a lisztet,a tésztát,a pékárut vagy (a 3. nem zárja ki egyiket se)
3. mozogj! Én a beachbody insanity-t csinálom, tudom ajánlani, de huh..nagyon kemény, sokan azt mondják inkább csak akkor kezdje el valaki, ha előtte tornázott már valamit. (én úgy kezdtem el, hogy nem mozogtam előtte semmit.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!