19éves 160cm és 56kg vagyok:' ( fogyniszeretnék mindenképpen legalább egy 6kg ott mert sajnos Pco s is vagyok, és nem tudok teherbe esni! Akinek hasonló problémája van kérem irja meg hogyan táplálkozak ugyhogy egynap ne sok szénhidrátott fogyaszak?
Szénhidrátok: lisztes, keményítős és cukros ételek, és a gyümölcsök. Na ezeket kerüld el. Gyümölcsöt lehet, de inkább csak tízórai 1 db almát vagy körtét, pár szem epret, tehát ne vidd túlzásba.
Egyél sok zöldséget, húst, tojást, halat és akkor nem lesz gond.
De kövér nem vagy. Inkább tornáznod kellene.
Sziasztok!köszönöm a válaszokat. Sportolok meg probálom adiétát is be tartaní az órvos utasítása szerint kevés szénhidrátos ételt fogyaszak.zöldségekből sajna nem sok félét fogyasztok,teljez kiőrlésű kenyeret eszek és a lisztes cukros dolgokat is kerülőm! Mindenki azt írja hogy nem vagyok kővér de sok a felesleg rajtam. A combom és az arcomon látszik meg nagyon.
( a helyesírásért bocsi,sose voltam nagy helyesíró)
Én sajna nem kaptam gyógyszert.azt mondta a doki csináljam a diétát.
Ígen probálom csinálni de szinte mindenbe van szénhidrát,mega szervezetnek szűksége is van valamennyi szénhidrátra. És te milyen ételeket fogyasztasz?
160 centi vagy? Lol, hobbitméret. :D Sajnálom, ezt nem hagyhattam ki. Na de a kérdésre válaszolva:
Nemrég adtam le 10 kg-ot, elmondom hogyan:
Reggeli: valami gabonában gazdag. (müzli, jóreggelt, akármi ilyesmi). Ihatsz hozzá tejet, de nem túl sokat. Reggeliből annyit egyél amennyi jólesik!
Ebéd: Valami sovány hús(lehetőleg). Mellé rizs, vagy egy nem túl zsíros főzelék, párolt zöldség, de hús mindenképp, mert kell az energy. :D
Vacsi: legkésőbb 17-18 órakor! Valami könnyű saláta, esetleg alma+sajt... Légy kreatív!:) Csak semmi nehéz!
Nem árt, ha utána mozogsz valamit lefekvés előtt. (Aludni is jobban tudsz akkor). Futás, guggolások, ha sok fölösleg van a hasadon akkor hasprés. Ezt mondjuk 30-45 percen át.
10 óra körül lefekvés. Igen, ez fontos, a jó alvók kisebb aránnyal híznak! :)
Sok-sok szerencsét!
(Ezzel a válasszal találkozhatsz az oldalon, mivel így válaszoltam egy másik, szintén fogyni akaró ember számára.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!