Tudnátok alternatívákat írni szénhidrátszegény diétákhoz?
Tehát ételekre gondoltam.
Nem eszem kenyeret, zsíros húst, tejes dolgokat heti 1x, 2x.
Sok zöldséget, gyümölcsöt és fehérhúst (hal, szárnyasok). Nem eszem cukrot, cukros, csokis dolgokat, péksütiket stb.
Nos, azt szeretném, hogy írjatok menüketmint pl. Hal+saláta
Fogyni szeretnék 6-8-10 kg-t.
spenót, sóska - tükörtojással
Töltött paprika
paradicsomos káposzta fasírttal
Sült hús párolt káposztával
Töltött káposzta, székelykáposzta (lehet diétásan is csinálni, pulykahúsból pl.)
Ezek kimondottan alacsony szénhidráttartalmú ételek.
én azért a töltött dolgokat mellőzném...paprika, káposzta...brr.és ajánlom hogy a napraforgó és más olajakat is mellőzz.talán egy nagyon kicsi belefér.Én csak zöldséget, gyümölcsöt ,tojást és tejterméket eszek.
nagy nehézséget okoz néha az evés de hasznos lehet a google papa.
Általában délelőtt gyümölcsöt eszek meg joghurtot. Néha főtt tojást vegyes, friss zöldséggel. ebédre jó a friss zöldségből készitett zöldségleves(savanykásan szeretem, liszt, cukor, olaj,tojás nélkül).Ha a levesre nincs kedvem készitek vmi egyebet...zöldborsót hidegen vagy melegen,saját recepttel:)Félig Főtt tojással.Lecsó...és még sok más.küldök egy linket amiben levan irja nagyon sok szénhidtrátszegény készétel receptjei, mellé irja egy adag háy gramm szénhidrát meg kalória. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!