Mennyi idő alatt mehet le leggyorsabban az első 20 kg? 160 gramm szénhidrát/nap diétát csinálok.
Bármit is csinálsz, 20 kilóhoz már 20 hét is elég impozáns... Nekem a 40 hét is nagyon tetszene s reális lenne. De hogy mi lesz, azt nem lehet megmondani.
Nekem a 25 kilós testsúlyom ilyen sok szénhidrátnál (s szinte totálisan paleóval) meg se moccant, felére kellett csökkentenem, hogy elinduljon. De persze ez én vagyok, a súlyom imád stagnálni, nagy gyakorlata van benne, ráadásul nem tudok keveset enni, mert éhes maradok... Mivel én mindenképpen sok zsírt eszem, muszáj a szénhidrátot lecsökkenteni, 160g rengeteg.
Ha Te szénhidrátra és fehérjére alapozol, akkor teljesen jól fogyhatsz a fentivel, de a tested egyéni dolgai is fontos tényezők.
Szénhidrátszegény, zsírdús, fehérjedús táplálkozással jobb eredményeket lehet elérni. Csak halkan mondom, Gyurcsány mama nehogy meghallja!
Ó de ki vagyok én, hogy a társadalom ellen nyilvánvalóan durva bűncselekményeket elkövető gyógyszermaffia ellen, kik a drága orvosainkat és a dietetikusokat pénzelik, én szembemenjek velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!