Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy sombrero pizzában hány...

Egy sombrero pizzában hány kalória van? És hány gramm zsír, fehérje, és szénhidrát?

Figyelt kérdés
Gombával és sonkával töltött.
2014. máj. 18. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
kaloriabazis.hu
2014. máj. 18. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt mi nem tudhatjuk, nem tudjuk miket eszel össze, azokat hogyan készítik el, hihetetlen hogy komolyan ilyeneket tudtok kérdezni.

Következő az lesz hogy megkérdezitek hány centi hosszú a hajatok vagy a nagylábujj körmötök, komolyan ez már vicc kategória..

Fogyni akarsz akkor nem eszel lisztes pizzát, ha kalóriákat számolsz akkor se. A kalória elméleted meg akkor lehetne elméletileg működő, ha tudnád mennyit eszel, de az életben nem fogod tudni ha gyakorikérdéseken akarsz erre választ kapni. ..

2014. máj. 18. 14:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Kalória bázison írok étkezési naplót, és nem találtam sehogy se.

Ahogy a legtöbb recept is csak körülbelüli, mert sokféleképpen lehet elkészíteni, így a pizza is csak egy körülbelüli érték lenne. (Ahogy a sportok, például a futás is személyenként biztos eltérő, hogy hány kalóriát éget el.)

Erre az átlagos, körülbelüli értékre lennék kíváncsi.

Nem akarok fogyni, de ha valaki fogyni akar és ne adj' Isten, megeszik egy szelettel, attól még számolhatja.

Kalóriabázis.hu-n is fent vannak pizzák, ezt az egyet hiányoltam, és sehol se találtam róla adatot.

2014. máj. 18. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!