Hogyan tudnek fogyni ugy hogy ne az egeszsegem rovasara menjen?
Tedd rendbe az étkezéseidet.. Nem attól fogsz fogyni, ha keveset eszel, és ha jól értem, akkor te reggeltől kettőig nem is eszel? :O mert az súlyos hiba lenne! Ha ez régóta megy, akkor valószínűleg az anyagcseréd is belassult azt is idő helyrepofozni.. Egyébként nagyon nehéz úgy tanácsot adni, hogy alig tudunk valamit, a 100+ lehet 102 kg is meg 160 is és nem mindegy, hogy 160 cm vagy 190 cm magas vagy! Szóval adj még pár infót, otthon miket eszel, stb :)
Egyébként örülök, hogy változtatni akarsz, ez már kezdetnek jó! :)
Botéro, most már te is ezt ajánlgatod :)
Egyébként heti 5 tanítási nap van, hogy lehet 6 tesid?
Illetve ha sport tagozaton vagy, akkor hogyan bírod megcsinálni a gyakorlatok ekkora túlsúllyal?
Mit mikor egyél? Várj, fellapozom a A Nagy Könyv-et.
Milyen sportot űzzél? Szerintem fogj meg egy bétbózütőt oszt' űzzed a be a birkákat a karámba.
Értelmes választ akarsz? Mi meg értelmes kérdést!
Mharchell: Biztos duplaóra. Nekem matek tagozaton volt heti 9 matekom is néha :D
Szerintem is kevés az infó...
Magamnak nem tetszem *
Ha haza erek alig eszem.Talan eszek 3 szenyat es ennyi. volt hogy 3 pogit ettem es ennyi.probalok suli utan is mozogni.Kosarazni ,focizni.vagy csak setalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!