Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Miért nem indul el a fogyásom?

Miért nem indul el a fogyásom?

Figyelt kérdés

10napja nem eszek pékárut, tésztát, édességet.

a 12nap alatt 7szer edzettem már (súlyzós edzés + 20perc kardió). Az előtt sok tésztás kaját, péksüteményt és édesség ettem. Most zöldség, hús (csirke filé, tonhal, sonka), sovány sajt, sovány túró, gyümölcs, abonett és egy kis magot (egy marék: mandula v dió v mogyoró). Ennek ellenére sajnos nem fogyok. Persze a közérzetem jobb és ennek örülök, de a tükörben nem látom a változás, nem érzem a ruháimon sem érzem. max. annyi hogy a hasam lement, mert nem zabálok annyit. Ez sajna nem túl motiváló. :( Mit tehetnék?

Minden nap írom hogy mit eszek meg (kalória táblázatba is), inni meg csak vizet iszok, de azt 3 litert.

2013. szept. 30. 15:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Én 75 kilóról indultam egy kerek hónapja és 4 kiló ment csak le, annyi hogy nem annyira passzentos a nadrág, de nagyon nem feltűnő. Majd ha már olyan 8-10 kg lement akkor az lesz. 170 cm vagyok és lány.

Tavasszal voltam 80 kg, de májusban leadtam 5 kilót, és azt tartottam szeptemberig, amikor is újra nekiálltam, azaz folytatom. 60-65 kg szeretnék lenni. Inkább 60! :D

Szép lassan... Havi 3-4 kg ha lemegy az már jó! :)

2013. szept. 30. 23:10
 22/29 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűnik úgy, hogy 75 kilóhoz az 1000 kalória kevés? (Alapból 1200-nál nem szabadna kevesebbet enni mozgás nélkül, mozgással meg lehet növelni a kalóriabevitelt annyival, amennyit égettél a mozgással.)
2013. okt. 1. 08:48
 23/29 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Én sem fogytam a konditeremmel. Abbahagytam a naponta járást. Két év alatt fogyókúra nélkül fogytam négy kilót, de az alakom nagyon jó lett.

Aztán egy hónapig nem tudtam menni konditerembe, akkor valakinél láttam a paleo diétát, szuperül nézett ki, és gondoltam, hogy kipróbálom egy hónapig. Abban a hónapban mozgás nélkül fogytam négy kilót, ami azonnal látszott. Azóta megint járok kondizni, híztam. :) Igaz, már nem tartom a paleót. Alakom jó, de 6-7 kilót kellene fogynom. Most már teszek rá. Szóval, ha sok az edzés és kevés a kalória, akkor a szervezet megijed és raktározni kezd. Próbálj többet enni.

2013. okt. 2. 18:27
 24/29 anonim válasza:
aerob pls
2013. okt. 4. 23:05
 25/29 anonim ***** válasza:
első hónapban ne várj csodát... 6. hétben indul el általában de anyagcsere függő :)
2013. okt. 8. 00:43
 26/29 A kérdező kommentje:

Még mindig semmi.

Régen 2hét után látszódott valami. :(

2013. okt. 8. 13:29
 27/29 anonim válasza:

1 hónap alatt is lehet szépen látszódó eredményt elérni.

Ne egyél csak minimális ch-t, fehérjét se sokat, és aerobozz.

2013. okt. 8. 15:27
 28/29 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha nem figyelsz a számokra, és a kacifántos elnevezésekre. Jobb, ha mindent továbbra eszel, megfelelő mennyiségben, és nem szórakozásból. Aztán ha egyedül amiatt akarsz mozogni, hogy jobban nézzél ki, az egy olyan dolog, amit én személy szerint önseggbebaszásnak hívok.
2013. okt. 20. 12:45
 29/29 anonim válasza:
És akkor te miért akarsz mozogni? Ha egyáltalán...
2013. okt. 23. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!