Miért nem indul el a fogyásom?
10napja nem eszek pékárut, tésztát, édességet.
a 12nap alatt 7szer edzettem már (súlyzós edzés + 20perc kardió). Az előtt sok tésztás kaját, péksüteményt és édesség ettem. Most zöldség, hús (csirke filé, tonhal, sonka), sovány sajt, sovány túró, gyümölcs, abonett és egy kis magot (egy marék: mandula v dió v mogyoró). Ennek ellenére sajnos nem fogyok. Persze a közérzetem jobb és ennek örülök, de a tükörben nem látom a változás, nem érzem a ruháimon sem érzem. max. annyi hogy a hasam lement, mert nem zabálok annyit. Ez sajna nem túl motiváló. :( Mit tehetnék?
Minden nap írom hogy mit eszek meg (kalória táblázatba is), inni meg csak vizet iszok, de azt 3 litert.
Hát nem tudom. Én úgy gondoltam hogy egy hónap után állok csak rá, hogy ne vegye el a kedvem.
Hátha a súlyzós edzés miatt az izom is nehezebb lesz.
Esetleg víz nem lehet? bár két litert minimum iszok egy nap, de visszatartásom lehet nem?
nem nagy változásra gondoltam én sem, csak hogy én egyáltalán nem érzem és látom magamon. :(
Mennyi idő alatt érted el ezt a szép eredményt? Gratula!
köszi :) csak azért írtam le, mert én igazából egyáltalán nem vettem észre magamon a fogyást, mmint a tükörben. 66 kg-nál volt az, hogy na mintha fogytam volna egy méretet :D
azt nem tudom pontosan mennyi idő volt a 66-ig eljutni, de szerintem kb 2 hónap volt. azért mert az első kg-k gyorsan lementek(nyári szünet elején kezdtem fogyizni és augusztus közepén voltam 66), aztán még 9 hónapig szenvedtem 15 kg-val :D
szóval összesítve 11 hónap alatt adtam le 27 kg-t. 2 éve ezt tartom :)
igazából te lehet hogy nem látod a különbséget, de más láthatja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!