Miért nem indul be a fogyásom?
20 kg-ot kell leadnom, ennyi maradt rajtam a szoptatás befejezése után. 3. hete délután már nem eszem, és reggelire és ebédre is sokkal kevesebbet, mint az előtt, de eddig egy dekát sem fogytam. Miért lehet ez?
( kérlek azt ne írjátok, hogy napi 5-ször kellene ennem, mert akkor még inkább híznék, én ezt a fogyókúrát tudom csak tartani, köszi)
de értsd már meg hogy azért nem fogysz mert koplalsz. délután nem eszel már 3 hete? ekkora butaságot. ne csodálkozz ha nem fogysz mert a szervezeted tartalékoló üzemmódon van. kell vacsorázni, mégpedig fehérjét.
ezt a fogyókúrát tudod csak tartani? amitől nem fogysz, hát akkor csak csináld tovább.
Én is csak azt tudom mondani, hogy azért nem fogysz, mert nem eszel. A szervezeted tartalékol, persze, hogy hízol. Én 20 kilót fogytam, lassan, heti 1 kilós tempóban úgy, hogy napi 5szor kajáltam (sokszor keveset, még akkor is, amikor nem éreztem éhséget) és persze mellett elkezdtem sportolni is. Egyből beindult a fogyás.
Amúgy a kérdésem, hogy oké, ellenzed. De próbáltad már? VAgy csak hadakozol ellene?
Hűha nyugodjatok meg! RELAX!
Köszönöm a higgadt válaszokat!
Én ezzel a módszerrel fogytam mindig is, azért kötöttem ki az elején, hogy nekem nem jó a napi 5 alkalmas evés. Futok esténként, ezt nem írtam.
Tehát maradok ennél, csak azt nem értettem, hogy ami eddig működött az most miért nem ,de majd kiderül. KÖssz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!