Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megállt a fogyásom, mit...

Megállt a fogyásom, mit tehetnék? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok, leírok mindent őszintén, 18 éves fiú vagyok, 190 centi, és 122 kilónál eldöntöttem h változtatok ezen, edzésterv és diéta mellett 2 hónap alatt lement 7 kiló, de már 3. hete nem fogyok semmit, szerintetek mit tehetnék hogy újra beinduljon a fogyásom?

egy barátom azt tanácsolta tartsak szabadnapot és egyek azt amit csak kívánok, ebben van igazság?

Tanácsaitokat előre is köszönöm, Üdv!!

2011. szept. 8. 20:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hááát sztem rossz tanács, igen ilyenkor van az hogy stagnál a súlyod és most egy időre megállt de ha folytatod tovább a diétátad és az edzést meglátod meg fog indulni a fogyásod.

És egy tanács legyen változatos az étrendet mert egy idő után hozzászokik a szervezeted és ilyenkor kell becsapni.

2011. szept. 8. 20:40
 2/14 Fecó79 ***** válasza:
100%

Ne add fel!

Eleinte nekem is szaladtak le a kilók (jan-febr. -10 kg), aztán megállt a fogyás, ha megszakadtam is.

1.5 hónap alatt 2 kg tudtam legyűrni magamról.Aztán egyszer csak megint beindult a dolog, és már -30 kg-nál járok.:)

126 kg-nál kezdtem bele, 96-nál járok.

Kitartás!

2011. szept. 8. 20:49
 3/14 A kérdező kommentje:

Semmiképp nem adom fel : )) csak érdekel hogy ti hogy léptetek túl ezen, vagy mit tehetnék hogy túllépjek rajta, folytatom kitartóan, köszönöm szépen a válaszokat!!

második válaszoló: az nagyon szép eredmény, gratulálok! és mennyi idő alatt érted el?

és milyen étkezéssel csinálod? hátha tudnék ellesni tőled pár hasznos ételt : ))

2011. szept. 8. 21:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Valóban azt mondják, hogy tartani kell 2 (szigorúan 2) napot, amikor többet eszel, főleg szénhidrátot. Fogyókúra mellett egy idő után lelassul az anyagcseréd, és ezért stagnál a fogyás. Ha 2 napra többet eszel, akkor elvileg újra beindul. Nem próbáltam, nem tudom igaz e.

Amúgy most épp nekem is stagnál már vagy 2 hete a súlyom

:(

2011. szept. 8. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A csalónap nem jó ebben az esetben,az csak akkor segít ha már alacsony testzsírszázalékon vagy. Folytasd tovább a diétát és hidd el újra beindul a fogyás.

Vezetsz kalórianaplót? Lehet sok a bevitt kcal?

2011. szept. 8. 21:32
 6/14 A kérdező kommentje:

hát ahogy számolgattam az ételeket, elvileg nem lépem túl a kcal határt, szerintem azzal nincs gond...

Nekem is kb. 2 hete stagnál, de remélem minél előbb átlendülök rajta, nagyon jól esett már ez a 7 kiló fogyás is : ))

2011. szept. 8. 21:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha már 2 hónapja edzel akkor lehetsz annyira jó kondiban, hogy felpörgesd a dolgot. Bár nem írtad hogy mit edzel, remélhetőleg nem erősítő gyakorlatokat végzel.

Segíthet még néhány kiegészítő: koffein, l-karnitin, stb.

2011. szept. 8. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Nincs meg a kalóriadeficit,vagy nagy kihagyás van 2 kajálás között ezért nem pörög jól az anyagcsere.

Egyébként meg 2-3hetente kellene csökkentened a ch-t,2-400kalóriával,hogy folyamatosan kalóriadeficitben maradj.

És nem kell szabadnap.

2011. szept. 9. 00:27
 9/14 A kérdező kommentje:

hát aerob edzésben futok, és mindig egyre többet, hát jelenleg ott tartok hogy egy ütemben képes vagyok 12-14 perceket futni, 2-3 perc pihenőkkel.

akkor majd megpróbálom csökkenteni a bevitelt, hátha sikerül javulást elérnem :)

l-karnitint már használok kb. 1 hónapja, és elég hasznos táplálékkiegészítő : ))

köszönöm a sok segítséget : )

2011. szept. 10. 20:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Már nem azért de ha csak 14percet bírsz akkor az L-karnitin semmit sem ér!
2011. szept. 10. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!