Megállt a fogyásom, mit tehetnék? Többi lent
Sziasztok, leírok mindent őszintén, 18 éves fiú vagyok, 190 centi, és 122 kilónál eldöntöttem h változtatok ezen, edzésterv és diéta mellett 2 hónap alatt lement 7 kiló, de már 3. hete nem fogyok semmit, szerintetek mit tehetnék hogy újra beinduljon a fogyásom?
egy barátom azt tanácsolta tartsak szabadnapot és egyek azt amit csak kívánok, ebben van igazság?
Tanácsaitokat előre is köszönöm, Üdv!!
azt ne mond már nekem, hogy ha azt a 14 percet 4x-5x megcsinálom 1 edzés alatt, akkor az nem ér semmit...
azért ahogy nézem rohadt könnyű belekötni a másikba.
nem maratonra megyek basszus csak fogyni szeretnék....
"hát aerob edzésben futok, és mindig egyre többet, hát jelenleg ott tartok hogy egy ütemben képes vagyok 12-14 perceket futni, 2-3 perc pihenőkkel"
Bocsi! Csak ebből az jött le hogy összesen csak 14percet csinálsz és még e közbe is tartasz pihenőket.
De ha 4x-5x megy akkor egy szavam sem volt :)
na ezt már szeretem ha megértjük egymást :D : ))
igyekszek tovább folytatni így, és remélem előbb utóbb újra beindul minden ahogy kell : ))
Ha már kérdeztél, válaszolok.:)
Semmi extrát nem csináltam, ami az étkezést jelenti.Egyszerűen lecsökkentettem a bevitt kalóriát, ami addig napi 3 ezer volt, eleinte 2000 köré, majd 1500-ra.
Ez mellé rendszeres sport, főleg intenzív kerékpározás, (rossz időben szobabicajon, majd kint hagyományosan).Ez heti 5x 1 óra.
Súlyzók, én két 5 kilós kézi súlyzókat használok, ezt szintén heti 5x.Segített szálkásodni, és nem löttyedt le a bőröm sem.:)
Plusz egy kis torna, meg hasprés, meg egyéb gyakorlatok.
Ma már nem nyomom ennyire, mert nem célom a fogyás, csak a megtartás, viszont a kalóriákra figyelek, és heti 3x megcsinálom a gyakorlatokat is.A bicaj megy szinte naponta, mert munkába is azzal járok...:)
De 4-5 alkalommal letolom az 1 órát, 25-27-es átlaggal.
Futni nem futottam, egyáltalán nem hiányzott a bokámnak, hogy kinyiffantsam az ízületeimet.:)
Hajrá!
Ma már kissé lazábban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!