Megnéznéd a mai menümet? Ez így jó lesz?
Kb 12 kg-ot szeretnék leadni. 1 hete kezdtem el,hogy vacsira csak salátát eszem ( cézár sali vagy görög sali) tejfölös öntettel (tudom ezt nem nagyon kéne) szóval délután 5kor ettem 2 darab felső csirkecombot vajban sütve párolt zöldséggel, vacsira meg a görög salit.
Mellette 1 órát sétáltam a babámmal és kb 2,5 liter folyadékot megittam.
Reggelire molke aktiv kenyeret ettem, 2 szeletet, ebédre szőlőt ( nem volt még kész a kaja, azért ettem azt).
Nem jó, hogy ne ebédelsz. Akkor sem jó, ha nem volt még kész a kaja. Legyen kész. Vagy egyél egy fürt szőlőt, majd utána ebédet.
A tejfölt cseréld joghurtra és úgy már jó lesz. Remélem, a kenyeret nem üresen etted.
de igen, üresen. Általában paradicsommal meg hagymával,paprikával szoktam,de ma sietnem kellett.
Ebédelni szoktam, most kimaradt, mert elcsúsztam a dolgokkal. A natur joghurtot nem szeretem, azért eszem tejföllel.
reggelire kenyér helyett inkább egyél két darab főtt tojást, vagy rántottának megcsinálva zöldséggel.
ha a joghurtot sóval, borssal egyéb fűszerrel ízesíted egész jó.
pont estére nem jó tejfölt enni. akkor inkább ebédre tejfölözzél.
ja, és ettől a flabélostól te érzel valamit?
mert edzés utáni lazításnak jó, de hogy attól nem fogsz fogyni annyi szent. csak néphülyítés a lustáknak.
Oké, kipróbálom az izesített tejfölt.
Igen, a flabélostól az első két alkalommal izomlázam volt rendesen, bár még csak 3szor voltam, nem tudom,segit e, de ártani nem fog. Majd a hó végi méreckedésnél kiderül.
Köszönöm a tanácsokat, mondjuk valamilyen édességet is bele kéne vinnem legalább heti 2 alaklommal, de ötletem sincs, mert ami diétás abban még zsir meg szénhidrát van.
mindenki ezt mondja. azért volt izomlázad mert nem sportolsz semmit. ha a flabélossal bármit is el lehetne érni, akkor a testépítők meg sportolók mást sem csinálnának, csak a flabéloson meg társaikon csüngenének. de ez nem így van. csak logikusan kellene gondolkodni.
időseknek jó, akik nehezen tudnak mozogni, meg egyéb műtétek után meg lazításra.
Úgy gondolom, hogy saját bőrömön fogom megtapasztalni hogy ér-e avagy sem valamit is a flabélos, mindenki írhat amit akar, nincs két egyforma emberi szervezet. Ki tudja,lehet hogy nekem csak annyi kell,hogy beinduljon az rendes anyagcsere folyamat, a vérkeringés,meleltte a diéta. És mint írtam,naponta sétálok egy órát a gyerekkel, és egy szóval sem írtam,hogy CSAK flabélozással szeretnék fogyni. Nem ezzel kapcsolatban kértem tanácsot,hanem a napi menüvel kapcsolatban, ileltve hogy összességében amit leírtam, jó úton haladok-e.
Köszönöm
Csak egy pár észrevétel.
Túl keveset eszel. Egyé napi 5 alkalommal.
Kenyeret és tejterméket nem eszünk egyáltalán, mert egészségtelenek. A lisztben glutén van, ami a modern betegségek egyik fő okozója, ráadásul a gyorsan felszívódó haszontalan szénhidrátot semmiképp nem tudod ledolgozni, mindenképp zsír lesz. A tejben pedig zsír, cukor, és állati hormonok, meg 3% szar fehérje van. Ca sincs benne valami sok, nem kell hinni a nagymamának.
Egyé húst és zöldséget minden nap, kb ennyi kell a fogyáshoz. Ha nem akarsz húst, akkor tojást. Soha ne legyél éhes, mivel akkor a szervezeted az izomzatod bontja, nem a zsírod. Valamennyi izom meg kell. Az emberi szervezet az emberi szervezet, és kész. A flabélozás nem fogyaszt le senkit. Aerob tartományban végzett mozgásra van szükség, ilyen a tempós gyaloglás, laza kocogás. De a legnagyobb eredményt a súlyzós edzés hozza, bár ha nincs rá lehetőséged, nem baj. A vizet emeld fel 3-4 literre.
Ja, és nem sali, hanem saláta. Ne beszéljünk undorítóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!