Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Megnéznéd a mai menümet? Ez...

Megnéznéd a mai menümet? Ez így jó lesz?

Figyelt kérdés

Kb 12 kg-ot szeretnék leadni. 1 hete kezdtem el,hogy vacsira csak salátát eszem ( cézár sali vagy görög sali) tejfölös öntettel (tudom ezt nem nagyon kéne) szóval délután 5kor ettem 2 darab felső csirkecombot vajban sütve párolt zöldséggel, vacsira meg a görög salit.

Mellette 1 órát sétáltam a babámmal és kb 2,5 liter folyadékot megittam.

Reggelire molke aktiv kenyeret ettem, 2 szeletet, ebédre szőlőt ( nem volt még kész a kaja, azért ettem azt).

2013. szept. 16. 20:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ja és emellett szoktam felülésezni és kb heti kétszer elmegyek falbélozni is, plusz a napi 1 óra séta a gyerekkel.
2013. szept. 16. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem jó, hogy ne ebédelsz. Akkor sem jó, ha nem volt még kész a kaja. Legyen kész. Vagy egyél egy fürt szőlőt, majd utána ebédet.

A tejfölt cseréld joghurtra és úgy már jó lesz. Remélem, a kenyeret nem üresen etted.

2013. szept. 16. 21:07
 3/13 A kérdező kommentje:

de igen, üresen. Általában paradicsommal meg hagymával,paprikával szoktam,de ma sietnem kellett.

Ebédelni szoktam, most kimaradt, mert elcsúsztam a dolgokkal. A natur joghurtot nem szeretem, azért eszem tejföllel.

2013. szept. 16. 21:24
 4/13 anonim ***** válasza:

reggelire kenyér helyett inkább egyél két darab főtt tojást, vagy rántottának megcsinálva zöldséggel.

ha a joghurtot sóval, borssal egyéb fűszerrel ízesíted egész jó.

pont estére nem jó tejfölt enni. akkor inkább ebédre tejfölözzél.

2013. szept. 16. 21:28
 5/13 anonim ***** válasza:

ja, és ettől a flabélostól te érzel valamit?

mert edzés utáni lazításnak jó, de hogy attól nem fogsz fogyni annyi szent. csak néphülyítés a lustáknak.

2013. szept. 16. 21:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Oké, kipróbálom az izesített tejfölt.

Igen, a flabélostól az első két alkalommal izomlázam volt rendesen, bár még csak 3szor voltam, nem tudom,segit e, de ártani nem fog. Majd a hó végi méreckedésnél kiderül.

Köszönöm a tanácsokat, mondjuk valamilyen édességet is bele kéne vinnem legalább heti 2 alaklommal, de ötletem sincs, mert ami diétás abban még zsir meg szénhidrát van.

2013. szept. 16. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:

mindenki ezt mondja. azért volt izomlázad mert nem sportolsz semmit. ha a flabélossal bármit is el lehetne érni, akkor a testépítők meg sportolók mást sem csinálnának, csak a flabéloson meg társaikon csüngenének. de ez nem így van. csak logikusan kellene gondolkodni.

időseknek jó, akik nehezen tudnak mozogni, meg egyéb műtétek után meg lazításra.

2013. szept. 16. 21:48
 8/13 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, hogy saját bőrömön fogom megtapasztalni hogy ér-e avagy sem valamit is a flabélos, mindenki írhat amit akar, nincs két egyforma emberi szervezet. Ki tudja,lehet hogy nekem csak annyi kell,hogy beinduljon az rendes anyagcsere folyamat, a vérkeringés,meleltte a diéta. És mint írtam,naponta sétálok egy órát a gyerekkel, és egy szóval sem írtam,hogy CSAK flabélozással szeretnék fogyni. Nem ezzel kapcsolatban kértem tanácsot,hanem a napi menüvel kapcsolatban, ileltve hogy összességében amit leírtam, jó úton haladok-e.

Köszönöm

2013. szept. 17. 10:12
 9/13 Sowilo ***** válasza:
100%

Csak egy pár észrevétel.

Túl keveset eszel. Egyé napi 5 alkalommal.

Kenyeret és tejterméket nem eszünk egyáltalán, mert egészségtelenek. A lisztben glutén van, ami a modern betegségek egyik fő okozója, ráadásul a gyorsan felszívódó haszontalan szénhidrátot semmiképp nem tudod ledolgozni, mindenképp zsír lesz. A tejben pedig zsír, cukor, és állati hormonok, meg 3% szar fehérje van. Ca sincs benne valami sok, nem kell hinni a nagymamának.

Egyé húst és zöldséget minden nap, kb ennyi kell a fogyáshoz. Ha nem akarsz húst, akkor tojást. Soha ne legyél éhes, mivel akkor a szervezeted az izomzatod bontja, nem a zsírod. Valamennyi izom meg kell. Az emberi szervezet az emberi szervezet, és kész. A flabélozás nem fogyaszt le senkit. Aerob tartományban végzett mozgásra van szükség, ilyen a tempós gyaloglás, laza kocogás. De a legnagyobb eredményt a súlyzós edzés hozza, bár ha nincs rá lehetőséged, nem baj. A vizet emeld fel 3-4 literre.

Ja, és nem sali, hanem saláta. Ne beszéljünk undorítóan.

2013. szept. 17. 11:24
 10/13 anonim ***** válasza:
a tejföl, a sali, a csirke, a vaj, a zöldség az jó. a kenyeret nem kellett volna és a szőlőt se. a szlő olyan mintha cukrot ettél volna. egy két szem még mehet. és nem kell sokszor enni, ha nem vagy éhes. :)
2013. szept. 18. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!