Megnéznéd, hogy ezt a GeoGebra munkalapot, a lent leírt módon, látod-e olyan gépen is, melyen a Java nem használható?
Ez a GeoGebra munkalap egy kísérlethez készült. Ha lehetőséged van mobil-eszközön internetezni, a következőt légyszíves kipróbálni:
1. [link] oldal betöltése a mobil-eszközre. (a GeoGebra egy Java-nélküli változata)
2. Ebben: Fájl/Megnyitás/Weboldalt megnyit. A megjelenő ablakba kell bemásolni ennek a munkalapnak a címét:
Nagyon megköszönném, ha megnéznéd és a tapasztalataidat leírnád!
Szia!
Két barátomra is ráírtam ezzel kapcsolatban. Az egyiknek IPhone4-e a másiknak Samsung Galxy S4-e van. Mind a kettőnél a következő a hiba:
Bejön a Geogebra logó. Van egy karika ami forog (töltést szimbolizálja) és csak tölt-tölt és egyszercsak megáll és nem csinál semmit. Így már az első link se jön be ezen telefonokon.
Remélem sikerül megoldani a problémát! Ha gondolod írj ezzel kapcsolatban e-mailt (Balázs) és próbálgatjuk több készülékkel is.
Kösz szépen a segítséget!
Én azt hittem, hogy az első link azokon az eszközökön is bejön, nagyon sajnálom, hogy nem, pedig ezen a CAS-ablak is működne.
A másik lehetőség talán ez lenne:
Ez elérhető?
Igen ez a link mind a kettő telefonon elérhető, bár azt mondják, hogy: rendkívűl lassan jön be és "kiakasztja a telefont". Lehet hogy ezek az "okos" herkentyűk még se olyan okosak ezek szerint... :D
A file-open-open webpage-ba beírt linkes rész viszont még mindig nem megyek ezeken a telefonokon.
Itt van a legújabb lehetőség:_
Ez a korábban kiírt két lépés egyben, és gyorsabban.
Ezt is kipróbálnátok, és a tapasztalatot leírnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!