Mobil-eszközökön láthatóak/használhatóak ezek a web-oldalak?
Többen azt jelzik, hogy nem látják a válaszaimat. Megnéznétek, ellenőriznétek ezeket:
Nagyon hálás lennék a tapasztalatok leírásáért.
Nagyon köszönöm a választ.
Korábban egyértelmű volt számomra is, hogy csak Jávát használó gépeken futnak a GeoGebra által készített html oldalak. Újabban html5- ben készített oldalt is lehet csinálni, és ezt a geogebratube -n így lehet elérni:
( ez volt az utolsó piktogram azon a linkelt oldalon)
Ez a "mobile=true" azt az érzetet keltette bennem, hogy mobil eszközök ezt tudják kezelni. Ezért kértem, hogy valaki ellenőrizze.
Tudom, hogy készül GeoGebrához "Java-mentes" verzió. Például:
ennek azonban még nagyon sok hiányossága van, ezért érdekelt volna az igazság a html5 változattal kapcsolatban.
Még egyszer köszönöm a segítséget.
Félreértettük egymást, én nem az alsó linkeket néztem meg. Most viszont igen, íme a tapasztalatok:
-az appspotos link nem működik, de ahogy nézem, az desktopon sem.
-másik igen, csak lassú, és az áthelyezhető elemek a görgetéssel összeakadnak.
Az alábbi eszközökön teszteltem: Nexus 4 (Android 4.2.2, Firefox mobile + Chrome), iPhone4 (iOS 6.1.2, Safari).
Köszönöm, hogy foglalkozol velem.
Sajnos percenként változnak a tapasztalataim nekem is.
Most így értem el ugyanezt a munkalapot:
Előtte GooleDrive -ba belépve indítottam, minden rendesen ment, de a linket lemásolva már nem.
Na, majd csak kiforrja ez is magát.
Kösz még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!