3 hónap alatt látványos eredmény?
Szerintem is túl sokat akarsz fogyni és meglehetősen gyorsan (90 napra 20 kiló mínuszt én gyorsnak tartok).
Ugyanennyiről indultam (én is benne vagyok egy fogyókúrába) súlyban, de alacsonyabb vagyok, tehát: 170 cm és 68 kg. Én saját magamnak 10 kilót gondoltam leadni (maximum 1-2 kilóval többet). Így nézve egyáltalán nem tartom egészségesnek a célt. A te magasságodhoz lehet, hogy nem is kéne fogyni (mert mondjuk izmos vagy, ellentétben velem), vagy maximum 5 kg körül.
akkor jó, bár örökre nem fogod tudni kizárni a szénhidrátot az életedből, nem is kell.
Igen, attól függ mennyire vagy izmos, és mennyi rajtad a zsír. Ne csak a mérleget nézd, hanem az alakodat is!
A szénhidrátot ne zárd ki teljes mértékben, abból nyered az energiát, amit majd később lemozogsz a fehérje/izmok helyett.
Egyébként látom, már jó pár hónapos a kérés, hogy sikerült eddig? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!