Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 3 hónap alatt látványos eredmény?

3 hónap alatt látványos eredmény?

Figyelt kérdés
Szerintetek kb 90 nap alatt, ha a fehérje-zöldésgalapú étkezést helyezzük előtérbe- a szénhidrát szinte teljes kizárásával- fogyhatunk 20 kgt? Emellett a sport is menne napi rendszerességgel, mondjuk 1 óra kocogás vagy ugrókötelezés.

2013. szept. 3. 22:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
179cm magas vagy és 50kg akarsz lenni? OMG csont és bőr. Kicsit gondolkozz már az ilyenek már anorexiások. Egyáltalán nem normális az 50kg a 179cm-hez. De ha tönkre akarod magad tenni, akkor hajrá!
2013. szept. 8. 20:34
 12/15 anonim válasza:
kerdezo vagyok: nem, nem a 90 naposat, azt nem tartom annyira jonak. en arra gondoltam, hogy a szenhidratot szinte teljesen kiiktatom es a feherjeket, hust, zoldseget helyezem eloterbe. mondhatni eletmodvaltassal.
2013. szept. 9. 14:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is túl sokat akarsz fogyni és meglehetősen gyorsan (90 napra 20 kiló mínuszt én gyorsnak tartok).

Ugyanennyiről indultam (én is benne vagyok egy fogyókúrába) súlyban, de alacsonyabb vagyok, tehát: 170 cm és 68 kg. Én saját magamnak 10 kilót gondoltam leadni (maximum 1-2 kilóval többet). Így nézve egyáltalán nem tartom egészségesnek a célt. A te magasságodhoz lehet, hogy nem is kéne fogyni (mert mondjuk izmos vagy, ellentétben velem), vagy maximum 5 kg körül.

2013. szept. 10. 11:10
 14/15 anonim válasza:

akkor jó, bár örökre nem fogod tudni kizárni a szénhidrátot az életedből, nem is kell.

Igen, attól függ mennyire vagy izmos, és mennyi rajtad a zsír. Ne csak a mérleget nézd, hanem az alakodat is!

2013. okt. 2. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:

A szénhidrátot ne zárd ki teljes mértékben, abból nyered az energiát, amit majd később lemozogsz a fehérje/izmok helyett.

Egyébként látom, már jó pár hónapos a kérés, hogy sikerült eddig? :)

2014. jan. 12. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!