Kb 8 hónap alatt sikerült leadnom 29 kilót és már látszik nagyon is az eredmény (régi ruhák túl nagyok, jobb közérzet. Stb), de a hasamon még mindig látok zsírt. Mikor fog eltűnni végre? Ez genetikai kódolás határozza?
Ha a lelassult anyagcserén azt érted, hogy ritkán jársz wc-re, akkor az nem a szénhidrát miatt van, hanem a kevés rost miatt. Elhiszem, hogy eszel rostokat, de ha összességében keveset eszel, az akármilyen rostdús, nincs elég rost.
(Amúgy a lassú anyagcsere nem ezt jelenti.)
Nekem nagyon soknak tűnik a 29 kg 8 hónap alatt. Nem a hasadon lévő zsír miatt kellene aggódnod, hanem azon, hogy hogyan tovább.
Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még :) tippek-egyebek
egyébként 8 hónap az egyenlő 32 héttel ha heti 1 kilót fogytam ami egészséges akkor sztem hihető :)
Amúgy már most se nézzek ki rosszul, csak a hasamon akarok javítani még. elkezdtem L kartnitint is inni itt a vége felé mert azt hallottam az is jó + tiszta test tömegem 65kg lenne, az a cél hogy azt elérjem :D
eddig is a saját erőmből dolgoztam meg az eredményért továbbra is ezt teszem ;)
A pickwick szerintem nem a legjobb minoseg, de ez csak a sajat velemenyem :-) Lehet venni nem filterezettet is, szerintem azok jobbak.
Talaltam neked valamit errol:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!