Elég-e nekem ez az edzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szálkásító diétán vagyok (nem olyan brutálisan csak úgy, hogy ne adjam fel azonnal) és zsírt szeretnék égetni, ezek a paramétereim 165 cm, 80-81 kg, 20 éves nő. Aerob edzésként szobabicajoztam egy órát a pulzusom végig 120 körül volt, ha jol tudom ez pont megfelelő de én mégis kevésnek érzem. Úgy érzem simán tudnám keményebben is tolni, jobban lefárasztani magam de ugye izmot sem szeretnék veszíteni. Szerintetek ez elég a zsírégetéshez?2013. aug. 24. 20:49
1/7 anonim válasza:
Én 20 kilót fogytam, és nem vesztettem túl sok izmot, csak a zsírt égettem agyon. Utólag lehet pótolni az izmokat, sok hús, edzések, sportolsz rendszeresen, mindennek meglesz az eredménye. A futás a leghasznosabb ha zsírt akarsz égetni, mindened megmozgatod, jól lefárasztod magad, a legjobb.
2/7 anonim válasza:
Szerintem kezdetben bőven elég. A lényeg akkor is az, hogy rendszeresen csináld. Nem tudom mennyit akarsz fogyni, de ha már megy szépen le a súlyod, akkor növelheted idővel az intenzitást, meg a sport mennyiségét is.:)
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem túl nagy a feleslegem és nem olyan az állóképességem, hogy futásra képes legyek és szerintem meg is terhelné a térdemet ilyesmiket, úgyhogy azt max akkor kezdeném el ha lemenne pár kiló és hozzászoknék a mozgáshoz. Köszi hogy írtál!
2013. aug. 24. 21:21
4/7 A kérdező kommentje:
20 kg a minimum amit kitűztem magam elé, bár jelenleg már 5-nek is örülnék. :D Nemrég kezdtem, de a rendszeresség meglesz (nagyon nagyon remélem).
2013. aug. 24. 21:22
5/7 anonim válasza:
A pulzusod 130 legyen és hetente csak 4x csináld.
Rendben leszel. :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2013. aug. 26. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!