Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Akkor most nálam nincs még...

Akkor most nálam nincs még zsír égetés?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy kardió edzés során 30 perc folyamatos mozgás után kezd el a testünk zsírt égetni. Na most én taposni szoktam 15 percet, de azt úgy hogy:

1perc:normál tempó (30-as fokozat)

30 mp: intenzív (80-as) és ezt 15 percig.

2013. márc. 13. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség ez a 30 perc, én úgy voltam futni, hogy 2 hónap után az edzésterv végére lett meg a 30 percem, mégis fogytam rendesen.
2013. márc. 13. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Így van hülyeség. Ha mozogsz már eleve kalóriát égetsz. És ha valaki csak 15 percet bír először az is sokkal több mint a semmi. Sokszor osztják az észt hogy ez semmit nem ér, minimum 1 óra futás stb... Könyörgöm hogy bír valaki egy órát lefutni ha évekig nem sportolt. Majd egy idő után esetleg. Szóval nyugodtan csinálj amennyit bírsz, később úgy is többet tudsz majd.
2013. márc. 13. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
38%
A szervezet... alapból zsírt éget. Ha ezt nem rontják el kajálással (mondjuk cukros ételekkel) akkor állandó a zsírégetés, még edzés nélkül IS.
2013. márc. 15. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!