'Low carb' (szálkásító) diétán vagyok. De az edzés programom a héttől megváltozik. Így még jó lesz?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy megerőltettem a térdem, 2 hét múlva veszek porcvédőt ( [link] és akkor majd, folyamatosan vissza szoktatom magam az edzéshez. De addig kímélni szeretném a térdem, ezért a Hip Hop Abs programot kezdtem el végezni (nagyon élvezem), és Jilian Michaels 30 days shred videóira tornázom. Elég lesz? Annyira félek, hogy kevés lesz ez így. De pihentetnem kell a térdem.2013. aug. 19. 15:08
1/4 anonim válasza:
Elég lesz.
Ne csak ízületvédőt egyél, hanem konkrétan zselatint, és kerüld az alábbi ételeket:
- károsítják a bélfalat és az ízületeket, gyulladásokat okoznak a gabona lektinek (gabonák - búza, rozs, zab stb.) burgonya szaponinok, hüvelyesek lektinjei.
Így könnyebb regenerálódnia a térdednek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megfogadom, amúgy is ezek a legnagyobb szénhidrát tartalmú ételek.
2013. aug. 19. 16:11
3/4 Rolandka2 válasza:
TaplalkozasHarcmuves válasza
Az agyadba kelt neked gyulladást. Ekkora marhaságot elolvasni is fájt.
4/4 anonim válasza:
Miért marhaság, Rolcika édes, baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!