Az ilyen müzliszelettől nem kell tartani?
Sokan dolgoznak.
Kivizsgál(tat)nám a reggeli ájulásközeli állapotot. A fizikai aktivitás nem indokolja az ájulékonyságot, ez inkább a reggeli inzulinrezisztenciával függene össze. Ez gyakori, krónikus állapot úgy tudom igen sokaknál.
Akkor, egészségedre és legjobbakat.
szerintem lenne miről beszélni, csak amíg én nem idegeskedem, addig tudom hogy másokat idegesíthetek. ilyen megfontolásból nem akarom feltétlenül szaporítani a szót :)
ha további hozzáfűznivalóra bátorítanának, majdnem ismételném magamat: attól hogy mogyoró is van benne még fölösleges, és zabos. nem baj, de nem ajánlott. egy gyümölcs többet ad.
aki a reggelit nem tudja kihagyni, annál nem ártana erre odafigyelni, mert nem biztos hogy jó jel. aggódás, nem trollkodni akarok.
sokak szerint a zab ehető jobb híján, én sokáig ettem, nem látom értelmét, a leírásod alapján Te neked nem volt igazán választásod. akkor te nem tartasz tőle, tartani én sem tartanék. csak elkerülném :)
Nyugodtan egyed, nem ezen fog múlni. Van még a cerbona piros gyümölcsös, az is nagyon finom.
Amúgy tudom ajánlani, hogy tarts otthon joghurtot, kefírt vagy túrót és ha elalszol, akkor csak bedobod a táskádba és kész is. Ha ilyen ájulós közeli vagy egyél szőlőcukrot, nekem az nagyon sokat segített.
Van korpovit keksz, túróval megkenve nagyon finom.
Aszalt sárgabarack, vörösáfonya vagy meggy, vagy vannak ezek a diákcsemegék, azok is erőt tudnak adni egy reggelinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!