Lehet ezzel az étrenddel súlyt tartani és nem hízni vele? Plusz sport mellette.
Figyelt kérdés
Egy nap 3-4x eszek..reggelire egy szendvicset, ebédre amit főznek abból egy tállal megeszek pl grizes tészta,húsleves, makaróni stb.. utána ha megéhezek uzsira egy alma vagy barack,meggy,cseresznye tehát gyümölcsök vacsira pedig zöldségsaláta vagy egy alma:) kefírt ritkán nem igazán szeretem... és mellette heti 3-4x pedig sportolok futás,biciklizés aerobik 1 órákat. Nos tudom majd igy tartani a sulyom?? 165/54kg2013. júl. 8. 16:53
1/2 anonim válasza:
Attól függ,mennyire tér el attól az étrendtől,amivel fogytál. Ha nagyon,akkor elég nagy a veszélye annak,hogy kezdetben visszaszalad pár kiló,viszont ha csak apró módosítások vannak az adagok és az összetevők közt,akkor simán. Bár mondjuk nekem túl sok a szénhidrát és kevés a fehérje ebben az étrendben,szóval lehet,hogy nem reagál úgy a szervezet,ahogy szeretnéd. Jobb lenne fokozatosan. Pl kezdetben ebédre nem tésztát enni(helyette mehet leves,zöldség,hús,stb),reggelire pedig teljes kiőrlésű pékáruból csinálni a szendvicset. Ha emellett még mindig fogynál,akkor lehet próbálkozni további változtatásokkal fokozatosan. Csak semmi drasztikus!:) Ki kell kísérletezni :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)
2013. júl. 8. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!