Most kezdtem komolyan a diétát, és szeretnék valakivel erről beszélni, bővebben lent?!
Figyelt kérdés
Na, tehát eddig is sportoltam mindig, voltak köztes időszakaim, amikor úgy diétázgattam, de akkor még nem voltam így elhatározva. Szóval 13 vagyok, lány 167 cm körül és 50-52 kg. Nem vagyok elhízott, de most belekezdtem egy komoly diétába, minden nap kezdem vezetni az étkezés, és a kalóriákat, és az edzéseket, tornákat. Amúgy táncolok-talajtornázok is, de azt nem olyan intenzíven. Szóval lenne valaki akivel tudnék beszélni ezekről, adna nekem jó tippeket, vagy ilyesmi. Anyukám is nagy fitnesses, most megyünk ki hozzájuk (hosszú) és ott majd kezdem vele is, de már itthon el akarom kezdeni, vagyis már elkezdtem. Szóval ha lenne valaki aki szívesen beszélgetne, vagy adna tippeket az írjon. Köszi ( bocsi, hogy kicsit hosszú lett)2013. júl. 7. 19:06
1/2 OrsolyOrsi válasza:
Szia :) nekem írhatsz üzenetet és adok egy két tanácsot, bár szerintem a súlyod ideális és nem kell diétáznod ha egészséges vagy ;)
2/2 A kérdező kommentje:
Már nem muszáj anyukámmal megbeszélem, de ha van valami jó tipp akkor azt lehet küldeni :) Ez most olyan volt mintha anyaukám szájából hallottam volna ezt a választ és még a név is egyezik! :)
2013. júl. 9. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!