Miket kellene ennem 17 évesen, ha megszeretném tartani a súlyomat, és nem ingadozni?
8.-os koromban 44 kiló voltam, és kb 160 centi. Akkor alig ettem egy nap, túl "stresszes" volt nekem az iskola. Átkerültem gimnáziumba, és jött a jó kedv, gyarapodtak a kilók, ráadásul meg is nyúltam. 164-5 centihez 52 kiló társult. Viszont azt tudni kell, hogy nagyon egészségtelenül étkeztem: reggelire fornetti, kakaóscsiga, rbédre leves, hús, vacsira fél kilenckor-kilenckor sajtos kifli, kakaóval, vagy hús, amit találtam. Napközbe még süti. De így éreztem jól magamat.
Egy idő után feltűnt, hogy nagy a hasam. Nem voltam kövér, még duci se, csak volt egy kis hasam. Elhatároztam, hogy leadom, de sose ment. Valahogy ÖRÖM volt az evés. Egy bizonyos lelki dologból kifolyólag(mondhatni ilyen depresszió-pánikbetegség keveréke) 2 hét alatt lejött rólam 5 kiló. Napi egy leveset ettem körülbelül.
Utána sajnos mint várható volt, elkezdtem magamba TÖMNI az ételt. Felis jött megint pár kiló.
Most egészségesen próbálok étkezni-rántotta, paradicsom, hagyma, hús, este hat után nem enni...de egyszerűen nagyon rosszul érzem magam, sírnom kell. Akaraterőm van, most is megy!!! De egyszerűen farkaséhes vagyok. Nem eszem ma este, de alig bírom ki, hogy nem ehetek úgy, mint régen. Ki hogyan szokta meg?
És miket kellene feltétlen ennem egy nap? Úgy érzem, hogy zöldség, gyümölcs, hús....és mikor mit?
Ezen kívül tornázom is minden nap, vagy sétálok.
Ha éhes vagy, egyél, az este 6 utáni nem evés pedig hülyeség, van, akinek passzol, van, akinek nem (ez a gyakoribb).
Gondolom, a zsírt is kerülöd, vagy ha nem, túl keveset eszel, mégis honnan legyen energiád? Normális ételekkel jóllakhatsz, nem kell sanyargatnod magad... Nekem soha eszembe se jutott, igaz, én hedonista vagyok és sosem értettem, mi köze a fogyásnak az akaraterőhöz, én áttértem egy, a korábbi étkezésemnél is élvezetesebb új, egészségesebb életmódra és kész. Mondjuk átlagban elég lassan fogyok, de nem baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!