Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok szeptember...

13 éves lány vagyok szeptemberben leszek 14.165 cm körül lehetek 56-57-58-59 körül szoktam ingadozni. Szerintetek is túlsúlyos vagyok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 15:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem igazán túlsúlyos.Husis.Látni kéne képet.Ha 56 vagy akkor az úgy jó.Ha 60 az már picit sok.
2012. júl. 26. 15:42
 2/14 anonim válasza:
25%
Megmondom őszintén, szerintem túlsúlyos vagy. Tíz kilóval simán lehetnél kevesebb. De legfeljebb 55 kg-nak kellene lenned. Sportolj és étkezz helyesebben!
2012. júl. 26. 15:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az 56-57 tök normális, ez még NEM túlsúly, aki mást mond, az hülyeséget beszél. Gondolom, ha a 60 felé közelítesz, már nem érzed magad nagyon komfortosan, így ne hagyd, hogy addig menjen a súlyod. Én ilyen magassággal 63-64 kg vagyok, szóval nekem lemehetne egy kicsi, de te 56-tal nyugodtan élheted az életed sztem...

18/L

2012. júl. 26. 16:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idősen még lehetnél kevesebb, de 13 vagy, valószínűleg még nőni fogsz. Én 13 éves koromhoz képest tuti nőttem legalább 10 centit, és akkor nyúlni is fogsz. Sportolj valamit, ne a gép előtt punnyadj, akkor nem lesz baj.
2012. júl. 26. 16:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Én 65 kg vagyok ehhez a magassághoz, szerintem a te súlyod teljesen jó. Túlsúly az nem ez...
2012. júl. 26. 19:39
 6/14 A kérdező kommentje:

fürdőruhában így nézek ki. [link]

amugy egyetértek veletek.

2012. júl. 27. 02:39
 7/14 anonim ***** válasza:

Teljesen rendben vagy...

(De lehet én emlékszem rosszul, csak mintha 10 évvel ezelőtt kicsit máshogy néztek volna ki a 13 évesek, mint most...)

2012. júl. 27. 08:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Tökéletes alakod van. Azért jó lenne, ha hanyagolnád a chips-et, kólát, gyorskajákat, mert attól függetlenül, hogy jó alakod van, egészségesnek is kéne lenned. Ugye itt jön a mértékletesség és a rendes ételek bevitele. Így a későbbiekben fel sem fog merülni ilyen problémád. (:
2012. júl. 30. 01:28
 9/14 anonim válasza:

Körülbelül ugyanígy nézek ki 19 évesen 160cm-rel és 52kg-mal. :) Igaz én izmosabb vagyok (pl combom), de a hasam nekem is hasonló. Én is ott érzem, ha felszedek kilókat, hogy valami nincs rendben, de ez általában mások számára teljesen érthetetlen, mert nem tartanak túlsúlyosnak.

Számok alapján azt hittem kis pufi lány lehetsz, de kép alapján szerintem teljesen oké. Ha még is fogyni szeretnél, akkor én egy pár napos diétát ajánlok, ami csak annyiban más, mint ahogy most eszel, hogy mindenből kevesebbet egyél, és sokkal több vizet igyál (3-4l akár és lúgos ásványvíz!). Látható eredménye van pár nap után, mindig lelapul a hasam és nagyjából elégedett vagyok.:)

2012. júl. 30. 06:49
 10/14 anonim válasza:
Ja igen és ha bűnöznél, akkor 3 kocka étcsoki, vagy két alma inkább.:)
2012. júl. 30. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!