13 éves lány vagyok szeptemberben leszek 14.165 cm körül lehetek 56-57-58-59 körül szoktam ingadozni. Szerintetek is túlsúlyos vagyok?
Szerintem az 56-57 tök normális, ez még NEM túlsúly, aki mást mond, az hülyeséget beszél. Gondolom, ha a 60 felé közelítesz, már nem érzed magad nagyon komfortosan, így ne hagyd, hogy addig menjen a súlyod. Én ilyen magassággal 63-64 kg vagyok, szóval nekem lemehetne egy kicsi, de te 56-tal nyugodtan élheted az életed sztem...
18/L
fürdőruhában így nézek ki. [link]
amugy egyetértek veletek.
Teljesen rendben vagy...
(De lehet én emlékszem rosszul, csak mintha 10 évvel ezelőtt kicsit máshogy néztek volna ki a 13 évesek, mint most...)
Körülbelül ugyanígy nézek ki 19 évesen 160cm-rel és 52kg-mal. :) Igaz én izmosabb vagyok (pl combom), de a hasam nekem is hasonló. Én is ott érzem, ha felszedek kilókat, hogy valami nincs rendben, de ez általában mások számára teljesen érthetetlen, mert nem tartanak túlsúlyosnak.
Számok alapján azt hittem kis pufi lány lehetsz, de kép alapján szerintem teljesen oké. Ha még is fogyni szeretnél, akkor én egy pár napos diétát ajánlok, ami csak annyiban más, mint ahogy most eszel, hogy mindenből kevesebbet egyél, és sokkal több vizet igyál (3-4l akár és lúgos ásványvíz!). Látható eredménye van pár nap után, mindig lelapul a hasam és nagyjából elégedett vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!