15 éves lány vagyok és augusztusban volt meg nagyon kicsit a havim és szeptemberben. Ugyan ugy kicsit. és azóta semmi. Nagyon nagy baj?
Még nem, de azért ha 16-17 éves korodig nem jön meg, akkor orvoshoz kell menni!
Addig nézz körül és keress egy megbízható női dokit, aki előtt nem annyira kínos vetkőzni, terpeszteni és mivel ő i s nő, ezért sok mindent szinte fél szavakból is megért.
dehogy menj orvoshoz! 15 éves vagy, teljesen normális, hogy nem állt még be
ha elmész orvoshoz, az elküld, hogy ne szórakozz vele, fiatal vagy, nem ált be a menstruációd, semmi bajod
17-18 éves korra kell, hogy beálljon, ha azelőtt ilyesmivel elmész, azt teljesen fööslegesen teszed
Van akinek így, van akinek úgy!
Az orvos max. fogamzásgátlót írna fel a mensidre, de ezt nagyon nem ajánlom! Teljesen tönkre teheti a hormon háztartásod, amivel majd huszonéves korodban aztán tényleg küzködhetsz. (hogy az esetleges rákról ne is beszéljünk.)
Ha biztos vagy benne, hogy az volt, akkor szerintem elmehetnél egy gyereknőgyógyászhoz. Kinevetni nem fog. Maximum megnyugtat, hogy minden rendben, vagy elmondja mi van. Szerintem gyógyszert sem fog felírni, azt mondja várd ki. De nem tudhatom, érdemes lenne elmenni, hogy megnyugodj.
Első körben anyukádnak mondd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!