Az ilyen müzliszelettől nem kell tartani?
Cukor: kevés (eddig oké)
Zsír: kit érdekel
só: kit érdekel
telített zsírsav: ..
Egy dolgot írj már le: mennyi szénhidrát van benne a cukron kívül. A müzli = főleg keményítő, ugyan az az anyag amivel a disznókat is hizlalják, vagy mondhatni amivel a nyugati ember hizlalja magát.
:D
Egyébként milyen 0%-os lett a válaszom, semmit nem írtam ami vitatható lenne bármilyen nézet szerint is :D
Biztos objektív volt a pontozás :)))
Ez olyan, mint a cukormentes (stop) háztartási keksz.
Oké, nincs benne sok hozzáadott cukor, de attól a szénhidráttartalma még ugyanolyan magas, mint a sima háztartási keksznek, ott vagy, ahol a part szakad :D
Egyél normális ételt, ne müzliszart!
Ha kevés keményítőt eszünk akkor együnk keményítőt?
Nem értem a logikádat, fogyókúra kategóriában írsz.. Miért eszel 75 kalória üres szénhidrátot? Figyelj, edd de bakker.. legalább ne fogyókúra rovatban kérdezz szerintem. Aztán jön az 50 kalória joghurt, 1 falat azaz 60 kalória hamburger.. nem... ami szemét az szemét, aki fogyózik az nem eszik díszből 2 falat (75 kalória) szemetet, mert a testének tápanyagokra és nem felesleges keményítőre van szükséges.
Csinálj müzlit dióból, mogyoróból, kókusztejszínből, esetleg gyümölcsökkel. Lesz egy óriási minőségbeli különbség értem én: étel kontra feldolgozott nagyon olcsó élelmiszeripari hulladék között.
A legfontosabb: hogy nekem nincsenek tanaim és SENKI, semmi sem kötelez arra hogyan éljek. Szép is lenne, nekem kellene elveket követnem, csak mert valakinek így jobban tetszene valami :) Ez nagyon mókás lenne, most viccnek tekintem az ötletet.
Müzliben az összetevők mondják meg mi van.
Ha a cerbona.hu szájtról idéznénk valami ilyesmit találnánk
"A Cerbona müzliszeletek fő összetevői gabonapelyhek, melyek természetes és egészséges, könnyen emészthető tápanyagforrások."
Magyarul deklarálják hogy olcsó, ócska gabona, azaz a legolcsóbb keményítőforrás a termékük alapja, fő összetevője.
Én inkább kihagynám a reggelit, pedig én nem akarok fogyni. Jót tesz az inzulinérzékenységnek (vitatott, valakik szerint a reggeli kihagyása pont ront, viszont logikus hogy a lokális böjtökhöz pl. reggeli kihagyáshoz hozzászokott a szervezetünk).
Igazából földművelők esznek zabot, azaz müzlit. Valójában ez csak kényelmi megoldás, de még mindig: nem én akarok fogyni, és amit írok ne tekintsd kritikának.
De azt nem hiszem el hogy valami indokolja a cerbona müzlievést. Mert ezután elkezdenék jómagam indokot keresni a Snickers evésre, és a végén elég szép étkezési szokásokhoz jutnánk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!