Kéne egy kis segítség. Hogyan lehetne elégetni a fenék es also comb kozotti zsírréteget?
Figyelt kérdés
az elet vicces jatekot űz velem ,a hasammal soha nem volt semmi bajom ,kockás és nem tudok arra hízni..de valoszinileg az ,hogy a combombol alig birok leadni ,alkatbol adodik... Elkezdtem egy honapja heti haromszor spinnigre jarni es kondizni mindennap , de nem nagyon latok valtozast. Esetleg vmi dietaval nem tudok hozzajarulni a latvanyosabb eredmenyert?2013. jún. 27. 21:58
1/3 poiu válasza:
Diétával igen, mert nincs pontfogyasztás.
2/3 anonim válasza:
Ezt akár én is írhattam volna :) A hasam tök lapos- ha befeszítem kockás- de a combom hátsó része... fujj.Egyszer volt szép, mikor 48kilára lefogytam (170cm magas vagyok). Akkor meg a hasam szinte összeért a gerincemmel és cimbalmozni lehetett volna a bordáimon -.- Most már tudatosan próbálom formálni- cukros/lisztes kaják kerülése, sok zöldség, gyümi, sovány hús, napi 3 lityó víz. Sportnak heti 3-4 óra bicikli, 60 perc kettlebell, 60 perc primer move- január óta. Még van mit javítani, de legalább már nem sírok, ha tükörbe nézek
3/3 A kérdező kommentje:
koszi :)
2013. jún. 28. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!