Nagy fenék, comb-ból napi 30 perc futás este 21:00 fele mennyire hatásos?
e hónap alatt mennyit tudok fogyni ha ezt intenzíven csinálom? persze figyelek az étrendre is.
168/71 17F
Egy ismerősöm egy év alatt 20 kilót adott le pusztán azzal, hogy minden este futott, plusz odafigyelt arra, hogy mennyi kalóriát visz be. Nem kevés eltökéltség kell hozzá, de nem lehetetlen!
Most én is fellelkesültem, mikor megláttam a régi és a mostani képeit, bár nekem nem kell ennyit leadnom, szerencsémre =)
Nem tudom, elkezdted-e már az edzést, de ha nem vagy hozzászokva, nem fog menni egyből a 30 perc futás, de emiatt ne keseredj el! Sajnos nekem de megy még 10 percnél több egyhuzamban, mert nagyon eltunyultam, de tegnap ismerősömmel több, mint 1 órát futottunk, sétálásokkal megszakítva. Nekünk a cél, hogy idővel ne kelljen megszakítani, és végig bírjuk a saját kis tempónkkal, majd lehet a tempót fokozni.
Szóval kitartás és menni fog! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!