Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ezzel az étrenddel lehet...

Ezzel az étrenddel lehet fogyni, vagy nem?

Figyelt kérdés

R:1tojás, 1 fehérje, 2 vékony szelet sonka, uborka vagy paradicsom,1 fél szelet sajt

T:1 natúr activia joghurt

E: fél csirkemell/szelet hal/250g zsírszegény túró, vegyes saláta ciromos/ecetes öntettel

U:60g csirkesonka

V: biotech ultra loss shake vízzel, 8 szem mandula

ital: 3-4liter víz, 2 kávé édesítővel, 2 zöldtea, néha citromot és mentát is teszek a vízbe

Eddig 1,5 hét alatt másfél kilót fogytam, tudom nagy része víz volt, de egy pár napja megállt a fogyás. Minden nap 2-szer negyven percig tempósan sétálok. 23 éves lány vagyok, 173 cm és éppen most 64 kg.

2013. máj. 1. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Jézusom ilyen magasan hova akarsz fogyni 64kgböl ?
2013. máj. 1. 19:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Cél a 60 kg. Karácsony előtt már sikerült lefogynom 8 kilót, 71ről indultam, de az utóbbi időben kissé elengedtem magam, és most újult erővel szeretném folytatni.
2013. máj. 1. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Igazából.. jó is lehet, csak nem átgondolt.

Joghurt ??? Túró ??? Shake loss a legócskább és túlárazott cukros fehérje (ez is kap kérdőjeleket, így ni ???)

Minden CH szegény táplálkozás eredményre vezet, de akkor is érdemes ésszel csinálni, pl. a shake loss az nem is ch szegény.

2013. máj. 4. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem fogynod kéne hanem izmosodnod. Fogyokurára semmi szukséged. Ha jo alakot akarsz tornázz 1 honapig naponta 1es fel orát has, comb, fenék... utána kezzdj el gymbe járni, mert addigra kevés lesz a torna.
2013. máj. 18. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:

1 hónap után kevés lesz a torna, ezért terembe kell járni.

Nekikészülök, aztán elkezdek nevetni. Nem azért mert egy konditerem nem jó, hanem mert egy hónap edzés után nem lesz jó az otthoni torna. Már annyira fel fogja tudni húzni magát 1 kézzel, 1 ujjal hogy az otthoni edzés már nem lesz elég. Kezdek, kezdek nevetni..! :D

2013. máj. 18. 23:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Be van tervezve asz intenzívebb mozgás is, de sajna most még nem megy a vizsgaidőszakom miatt. A joghurtot elhagyta, a tojás sárgáját nem dobom ki, most 62,2 kg, sok stagnálós időszakom van, de néha jól megugrik a fogyás. Fehérje: 60%, zsír: 30%, ch: 10% kb ilyen egy napom.
2013. máj. 19. 07:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó lesz az! Sok sikert :)
2013. máj. 19. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatbol mondtam hogy nem lesz elég a torna. Igaz fugg atol is milyen az alaptestalkata. En gyerekkoromban sokat sportoltam, de 14 eves koromtol Es igen egyszeruen hiába csináltam a gyakorlatokat, kezi sulyzot is használtam, éreztem hogy már nem volt hatásos. Talan annak aki alapban nem egy izmosabb, hanem kover elég az otthoni torna. Itt lányokrol van szo. De a kerdezo nem tulsulyos.
2013. máj. 19. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!