Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel az étrenddel le lehet...

Ezzel az étrenddel le lehet fogyni?

Figyelt kérdés

[link]

Persze rendszeres mozgás mellet gondoltam. Most jelenleg - 10 kilónál tartok, de kicsit keservesen. Mármint az étkezésre gondoltam, tudom, hogy a fogyókúra nem könnyű dolog és idő kell hozzá. Szeretnék egy kis rendszert. Még 15 / 20 kiló mínuszt tervezek. Ezzel sikerülhet?

2013. ápr. 14. 03:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem csak a kalóriát kéne nézni...párizsi,felvágott,gyümölcslé?ezeknek hol van helye egy diétában?A másik semmi telítetlen zsír, és fehérjében is eléggé szegényes.Szerintem írjál magadnak egy jobbat, minőségi kajákból kizárólag, és majd azt tedd fel értékelésre, mert ez egy lapát ....
2013. ápr. 14. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem megfelelő.
2013. ápr. 14. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ivólé, üdítő, abonett, kenyér, hamlett egyátalán nem kell! Helyettük vizet, zöldséget egyél!

Párizsit magas hústartalmú felvágottra, vagy valódi húsra cseréld le. Nagyon sok felvágottba - talán az összesbe - tesznek cukrot, ami nem jó dolog.

2013. ápr. 14. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
ezzel az étrenddel csak hízni lehet! jó szar kaják vannak benne.
2013. ápr. 14. 13:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segítettetek.
2013. ápr. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!