Szénhidrátszegény életmódot folytatok már egy ideje. Ilyet ehetnék, vagy nagyon hízlaló?
Figyelt kérdés
Zabpehely, reszelt alma, citromlé, dió, méz. Két kis marék zabpehelyhez két kanál méz, 2 alma, egy marék darabolt dió és 1 kanál citromlé.2013. ápr. 29. 15:04
1/7 anonim válasza:
Ez minden, csak nem szénhidrátszegény! xDD
a zabpehelynél még reménykedtem, hogy továbbolvasásnál nem botlok bele másba, aztán jött az alma(!) és a MÉZ(?!)
a méz csupa cukor, öcsém! :D
2/7 Simon0211 válasza:
Egy diétás étrendben minden cukros(egyszerű szénhidrát) étel kizárt, szénhidrátforrás pedig csak összetett/komplex szénhidrátokból. A zabpehely okés és a dió is, de azzal csak csinnyán még talán a citromlé is (de bevallom arról tanácsképtelen vagyok), de az alma és a méz azonnal tabu.
3/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, ezért is nem ettem eddig, úgy látszik, ezek után sem fogom :-(
2013. ápr. 29. 21:24
4/7 anonim válasza:
Csak változtass rajta!
Ennyi zabpelyhet felfőzöl vízzel vagy tejjel (én fele-fele arányban szoktam) és teszel bele egy reszelt almát. Fahéjjal vagy natúr kakaóporral ízesítheted, kiváló reggeli lenne így.
5/7 anonim válasza:
1 alkalom nem a világ vége.
DE a zabpehely az tömény keményítő, ami egy gyorsan felszívódó szénhidrát. Méz, leírták. Gyümölcsökből napi 1-2 alma amit még meg szokás engedni lowcarb étkezésben, de akkor az már nem túl szigorú. Fogyás alatt az ilyenekkel csak óvatosan. Utána lehet..
6/7 A kérdező kommentje:
Igazság szerint én már lefogytam, de nem akarom visszaszedni, így inkább nem engedek meg magamnak semmi bűnözést.
2013. máj. 3. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!