Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Milyen szénhidrátszegény...

Milyen szénhidrátszegény ételt javasoltok, ha el kell mennem otthonról és muszáj vagyok valamilyen boltból vagy gyorsétkezdéből vacsorázni?

Figyelt kérdés
6-g bezárólag minden nap megvacsorázom, általában csak fehérjét. De időnként nem úgy alakul a napom. Mit szoktatok ilyenkor enni mikor nem tudtok vacsoraidőben otthon lenni?

2013. ápr. 26. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:

puffasztott rizs fél liter vízzel 5 szelet és megtelsz rendesen

esetleg zabkorpa bár az macerásabb

2013. ápr. 26. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:

#1: De nem szénhidrátot akar enni, ezért szerepel a kérdésben és a témakörben is a "szénhidrátszegény" szó...

Hmmm ilyen problémám még nem volt, napközben kellett megoldanom máshogy, én személy szerint tojásból és olajos magvakból sütött kenyeret vittem, zöldséggel, sajttal.

Hamarosan elutazom jópár napra, de akkor is ezt és főtt tojást viszek mint főétel, de nekem nagyon nehéz boltban vásárolni, gyorsétkezdék pedig kizárva. Alkalomszerűen még játszhat valami hal zöldséggel...

2013. ápr. 26. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Jobb boltokban és gyorskajáldákban is találsz salátákat és húsokat. De még akár egy girosz is belefér.
2013. ápr. 26. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

a girosz es egyeb kenyereket inkabb keruld...

Szenhidrat szegeny az uborka, salata, stb, de ha erre kenyszerulsz, akkor inkabb vegyel valami hust, par napig ha sok proteint fogyasztasz, az nem fog rosszat tenni, csak ha honapokig sok proteint eszel.

2013. máj. 18. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!