Milyen szénhidrátszegény ételt javasoltok, ha el kell mennem otthonról és muszáj vagyok valamilyen boltból vagy gyorsétkezdéből vacsorázni?
puffasztott rizs fél liter vízzel 5 szelet és megtelsz rendesen
esetleg zabkorpa bár az macerásabb
#1: De nem szénhidrátot akar enni, ezért szerepel a kérdésben és a témakörben is a "szénhidrátszegény" szó...
Hmmm ilyen problémám még nem volt, napközben kellett megoldanom máshogy, én személy szerint tojásból és olajos magvakból sütött kenyeret vittem, zöldséggel, sajttal.
Hamarosan elutazom jópár napra, de akkor is ezt és főtt tojást viszek mint főétel, de nekem nagyon nehéz boltban vásárolni, gyorsétkezdék pedig kizárva. Alkalomszerűen még játszhat valami hal zöldséggel...
a girosz es egyeb kenyereket inkabb keruld...
Szenhidrat szegeny az uborka, salata, stb, de ha erre kenyszerulsz, akkor inkabb vegyel valami hust, par napig ha sok proteint fogyasztasz, az nem fog rosszat tenni, csak ha honapokig sok proteint eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!