Az alábbi diéta szerintetek meghozná a gyümölcsét? Leadnék vele heti 5 kilót? Ha nem, milyen mást tudnátok javasolni?
A sportot napi 1 órára emelném, és kérlek arra válaszoljatok konkrétan, hogy hozna-e EKKORA eredményt legalább. Attól lehetőleg kíméljetek meg, hogy nem helyes, stb. TUDOM!
Ha ez nem megfelelő, milyen mást tudnátok javasolni, ami biztosan beválik, és meglesz vele a heti 5 kg minusz?
Túl kevés a fehérje, nulla a zsír és túl sok a cukor (fruktóz). Miért nem diétázol normálisan???
Miért hiszed el, hogy heti 5 kilót lehet fogyni zsírból? Ha így lenne, mindenki 1-2 hét alatt vékony lenne, nem gondolod? Nincs heti 5 kg mínusz, esetleg az első héten amíg a víz ürül, de ennyi szénhidráttal még az se ürül, hát mitől is tenné?
Fogj normális, moderált diétába, heti 1 kg fogyás zsírból, sport, sok sovány hús és zöldség, este sovány túró, nulla cukor és liszt. Nem azért mert én gonosz vagyok és nem akarom hogy 5 kilót fogyj hetente, hanem mert csak ez működik tartósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!