Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Az alábbi diéta szerintetek...

Az alábbi diéta szerintetek meghozná a gyümölcsét? Leadnék vele heti 5 kilót? Ha nem, milyen mást tudnátok javasolni?

Figyelt kérdés

[link]

A sportot napi 1 órára emelném, és kérlek arra válaszoljatok konkrétan, hogy hozna-e EKKORA eredményt legalább. Attól lehetőleg kíméljetek meg, hogy nem helyes, stb. TUDOM!

Ha ez nem megfelelő, milyen mást tudnátok javasolni, ami biztosan beválik, és meglesz vele a heti 5 kg minusz?

2013. ápr. 20. 06:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Első héten megy egy normális diétával is 3-4 kg attól függ, mikor üröl ki a szénhidrát tartalék.Totál egyedi mennyit fogysz, akár ezzel a baromsággal, akár mással, azért írták az 5 kilót, mert még hihető és azoknak akiknek büdös a munka jó csali, hogy megnézzék ezt a *** oldalukat.Szóval a kérdésre válaszolva nem lehet tudni, első héten valószínűleg igen, utána elkezd lassulni az anyagcseréd, szerintem a 3. hét közelében már vészesen lassú, és akkor jön el a nagy kérdés : hogyan tovább,2 opció van ilyenkor : A csökkented a ch-bevitelt,b többet mozogsz.Egy ilyen "sztárdiétánál" szerintem esélytelen, hogy bármelyiket is megcsinálod.Mondjuk 1 előnyét látom a diétának, azt, hogy eléggé minőségi kajákból áll össze, persze a koncepció a fogyasztásukra teljesen elmebeteg,meg a zsírbevitel konvergál a 0-hoz, holott nem ártana, némi olajos magot is bevinni az arcba
2013. ápr. 20. 06:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Túl kevés a fehérje, nulla a zsír és túl sok a cukor (fruktóz). Miért nem diétázol normálisan???

Miért hiszed el, hogy heti 5 kilót lehet fogyni zsírból? Ha így lenne, mindenki 1-2 hét alatt vékony lenne, nem gondolod? Nincs heti 5 kg mínusz, esetleg az első héten amíg a víz ürül, de ennyi szénhidráttal még az se ürül, hát mitől is tenné?

Fogj normális, moderált diétába, heti 1 kg fogyás zsírból, sport, sok sovány hús és zöldség, este sovány túró, nulla cukor és liszt. Nem azért mert én gonosz vagyok és nem akarom hogy 5 kilót fogyj hetente, hanem mert csak ez működik tartósan.

2013. ápr. 20. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Heti öt kilót? Te gondolkodtál, mikor kiírtad a kérdésed? Ez 20 kiló körül van havonta. Képtelenség és egészségtelen!!
2013. ápr. 20. 11:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából nekem ez egy hétre szólna. Egy hét alatt akarok leadni öt kilót, azután pedig NORMÁLIS étkezés mellett, emélt idejű sporttal próbálnám megőrizni az alakom + lassan leadni még.
2013. ápr. 20. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz 5 kilót leadni egy hét alatt.
2013. ápr. 20. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Életemben egyszer adtam le egy hét alatt öt kilót, akkor is szerelmi bánat-stressz és semmit nem ettem. Egy hét után rosszul voltam, kegyetlenül fájt a hasam és muszály volt magamba erőltetnem valamit. Pár hét alatt vissza is jött az öt kiló. Ezzel a diétával max heti egy kilót fogsz leadni, ez kb olyan diéta amit én is csinálok, szénhidrát mentes.
2013. máj. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!