Szálkásítás iskolaidőben?
én is szálkásító diétán vagyok, és sajnos iskolával elég nehéz megoldani, tényleg...Én néha szoktam olyat, hogy dobozba zsírszegény túró és diabetikus lekvár, bár ezt se eszem szívesen a többiek szeme láttára...:D Egyébként a turmix a legjobb megoldás. 1 hete vettem egy epres proteinport (100% whey) és azt szoktam zsírmentes vagy zsírszegény tejjel.
A proteinpor azért jó még, mert nem csak turmix formájában tudod inni egy kevés kreativitással :
https://www.youtube.com/watch?v=ol1iVYY8Arg
Ezen a csatornán nagyon jó hasonló videók vannak egyébként, szerintem teljesen megéri megvenni :)
16/L
Egy kis kitartas kell hozza meg egy 20-30 perccel korabban keles (vagy kesobb fekves) Itt van par otlet amit tudnal magaddal vinni egy kis dobozban:
-zsirszegeny turo
-csirkemell/pulykamell sonka osszevagva par szem paradicsommal meg uborkaval
- salata csirkemell falatokkal
-protein muffin
-protein palacsinta
-protein shake
-gyumolcs /gyumolcssali(nem tul proteinben gazdag tudom, viszont kell a napi 5 etkezes es egy tizorainak megfelel)
- protein csoki
ilyesmik.. igazabol amugy szerintem egytalan semmi gaz nincs azzal hogy milyen kajat veszel elo a suliban! inkabb azzal van gond hogy legyen onfegyelmed es ne ess csabitasba a chips-csoki meg hasonloknak:) kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!