Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szálkásítás iskolaidőben?

Szálkásítás iskolaidőben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehetséges az iskolaidőben való szálkásítás? Hogyan tudom betartani a napi étrendet? Milyen kajákat vásároljak be, amit tudok pl. szünetekben is fogyasztani? Az alapvető ételeket, mint a sovány húsok, túró, lenmagolajt ismerem, de ilyeneket csak nem szeretnék vinni a suliba! De valamit délelőtt is kéne ennem! A válaszokat előre is köszönöm!

2013. ápr. 19. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:

én is szálkásító diétán vagyok, és sajnos iskolával elég nehéz megoldani, tényleg...Én néha szoktam olyat, hogy dobozba zsírszegény túró és diabetikus lekvár, bár ezt se eszem szívesen a többiek szeme láttára...:D Egyébként a turmix a legjobb megoldás. 1 hete vettem egy epres proteinport (100% whey) és azt szoktam zsírmentes vagy zsírszegény tejjel.

A proteinpor azért jó még, mert nem csak turmix formájában tudod inni egy kevés kreativitással :

https://www.youtube.com/watch?v=ol1iVYY8Arg

Ezen a csatornán nagyon jó hasonló videók vannak egyébként, szerintem teljesen megéri megvenni :)

16/L

2013. ápr. 21. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Én egy 17 éves fiú vagyok, tehát korban közel állunk. :) Én is pont epres protein port vettem, azt viszek is a suliba. Szedek még mellé amino tablettát is. Hallottam, hogy jó még a puffasztott rizs is diétázni, mivel egy pár szeletet megeszel és már is jóllakottnak érzed magad.
2013. ápr. 21. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy kis kitartas kell hozza meg egy 20-30 perccel korabban keles (vagy kesobb fekves) Itt van par otlet amit tudnal magaddal vinni egy kis dobozban:

-zsirszegeny turo

-csirkemell/pulykamell sonka osszevagva par szem paradicsommal meg uborkaval

- salata csirkemell falatokkal

-protein muffin

-protein palacsinta

-protein shake

-gyumolcs /gyumolcssali(nem tul proteinben gazdag tudom, viszont kell a napi 5 etkezes es egy tizorainak megfelel)

- protein csoki

ilyesmik.. igazabol amugy szerintem egytalan semmi gaz nincs azzal hogy milyen kajat veszel elo a suliban! inkabb azzal van gond hogy legyen onfegyelmed es ne ess csabitasba a chips-csoki meg hasonloknak:) kitartas!

2013. ápr. 23. 21:58
 4/4 anonim válasza:
miért nem meritek osztálytársak előtt enni? Én megenném így is, esetleg azt mondanám h anya azt mondta.
2013. máj. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!