Szénhidrátszegény diétát folytatok. Szerintetek mennyi felesleg van rajtam? (képek lent)
Még ha válaszolna is valaki, a válaszhoz a magasságodat, testsúlyodat ismerni kéne. A magasságot mindenképp..
Nem az számít egyébként, hogy mennyi felesleg van rajtad, hanem hogy ha normálisan eszel (mégpedig a ch szegény táplálkozást lehet jól csinálni, ha tejféléket sem eszel mellette) akkor szép lapos lesz a hasad. Ám bár ha a szerveid nyomják ki a hasadat, mert nincs elég tónusos hasizmod (elülső törzsmerevítők) akkor még ha a zsír le is megy, látszani fog az edzés hiánya.
Nem múlik el nap sport nélkül, heti 3-4 súlyzós edzés+minden nap futógép.
Egyébként 188cm, 86kg
Súlyokat nem tudom emelni, mert nem nagyon fejlődök a diéta miatt.
Már kb fél éve ennyit sportolok egyébként:)
Kicsit hasonló, bár brutálisabb zsírtömeggel rendelkeztem mint te most. Jelenleg is kalória deficitet tartok, az étrendem ~70%-a ch, 20%-a fehérje, 10%-a zsír. Edzésem heti 7x65-70 perc aerob (tempós séta ~130 pulzus) és heti 3x100 perc súlyzós edzés.
Edzőterembe a használt súlyok a fogyás hatására megmaradtak, vagy emeltem rajtuk, vissza nem estem semmiben. Aerob előtt csak fehérje, utána ch, edzés előtt ch, utána fehérje+ch. Az edzésem tömegnövelő edzés, maximális terheléssel, ami a csövön kifér. Futást, és a 100 percet meghaladó edzést hanyagolom izomvesztés elkerülése céljából.
24-25%os testzsírod biztosan van.
egy 18-20 éves sportoló fiú testzsírja meg 10-12%.
uh van rajtad rendesen zsír és az izomzatod is fejletlen.
szóval ha ezt leadod,akkor valszeg egy ropi ember leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!