Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szénhidrátszegény diétát...

Szénhidrátszegény diétát folytatok. Este 9 kor 2 alma 1 narancs?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 12:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az igazi, tele vannak cukorral. Inkább 1 tojás + 1 alma vagy 1 szelet hús+1 narancs. Vagy egy főtt karalábé.
2013. márc. 8. 13:04
 2/16 anonim ***** válasza:

Vagy tojás és zöldség... :)

Persze Te érzed, Neked mi a jó. Az fontos, hogy a tested megkapja, amire szüksége van.

2013. márc. 8. 13:14
 3/16 anonim ***** válasza:
52%

Ez az info nagyon kevés így. Egy közepes almában kb 10gr ch van, ez narancsban kb 15gr. Ez így 25gr gyorsan felszívódó szénhidrát, ami hirtelen emeli az inzulinszintet, tehát estére nem a legoptimálisabb. Emellett nem is laksz vele jól.

Vacsorára érdemes lassan felszívódó szénhidrátot bevinni. Tehát zöldség hús, vagy tojás, egy vékony szelet teljes kiőrlésű kenyérrel. Vagy egy alma és 3-4 korpovit keksz.

2013. márc. 8. 13:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Sok. Egy alma vagy egy narancs.
2013. márc. 8. 13:53
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

shiNIN +1

Nincs értelme begyümölcsözni este.. ha éhes vagy, egyél tojást, zöldségeket.

2013. márc. 8. 14:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Tojás retekkel, uborkával, salátával.
2013. márc. 8. 17:10
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Ott már komoly problémák vannak ha a gyümölcs megemeli a vércukorszinted.Még a banánturmix (vízzel, 7db közepesből)sem emeli meg.Személyesen egy héten keresztül teszteltem minden reggeli után pontosan 1 majd 2 órával és a vércukrom szolid volt mint mindig (a tökéletes zónában). Ha félsz a gyümölcstől jobb ha átgondolod a helyes táplálkozásról alkotott képed.
2013. márc. 8. 22:50
 8/16 anonim ***** válasza:
32%
Pedig azért egy jó kis cukros gyümölcs teljesen természetes, ha bezavarja kicsit a vércucut.
2013. márc. 8. 23:32
 9/16 anonim válasza:
Ha inzulinrezisztens vagy, szinte semmi nem fogja megemelni a vércukrod. A szénhidrátszegény diétába az esti három gyümölcs nem fér bele.
2013. márc. 9. 09:30
 10/16 Optipolar válasza:
0%
Én 2 évvel ezelőtt kezdtem el diétázni. 1 év alatt 25 kilót adtam le. A lényeg, hogy este 19 óra után már semmit ne egyél és mozogj sokat.
2013. márc. 11. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!