Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szénhidrátszegény diétát...

Szénhidrátszegény diétát folytatok. Este 9 kor 2 alma 1 narancs?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 12:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Este merészség ilyen gyümölcsöket enni. Nekem korogna a gyomrom az éhségtől.Többen is javasoltak laktatóbb, de nem terhelő ételeket..

Kenyérféleséget ne, de sovány húst, párolt, vagy nyers zöldséget igen..

Persze a gusztusod dönti el, mi esik jól..

2013. márc. 11. 08:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát persze, egyesek szerint már 18:00 után ne egyen semmit, de lényeg hogy addig mehet a süti, kenyér, tej-fagyi-müli-joghurt cukros szójával?
2013. márc. 11. 08:56
 13/16 anonim válasza:
Mérettől függően az, amit leírtál, olyan 30 gr szénhidrátot tartalmat. De lehet akár 40 is. Nem javaslom estére. Éhes leszel, megdobja az inzulin szintedet, és attól meg hízni fogsz. Ahogy korábban mondták: zöldség, túró, hús, tojás...
2013. márc. 11. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:
A túró is megdobja az inzulinját!! :)
2013. márc. 11. 15:20
 15/16 anonim válasza:
0%

Szia! Semmiképpen sem ajánlanám az almát, a narancsot meg mégannyira sem. A fogaidat nagyon súlyos mértékben károsítják. Az ennyire savas gyümölcsökkel napközben is vigyázni kell, hát még estére, éjszakára...

Ezekre is figyelj oda azért, jó tanács!

Kitartást! :)

2013. márc. 13. 10:11
 16/16 anonim válasza:

Off -bocsi

Válaszolnátok nekem is?? Mert a harcművész a paleolit mondja szerintem, és nem ez a kérdés. Köszi

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__szenhidratszegeny-..

2013. ápr. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!