Szerintetek ez megfelelő étel fogyókúrához?
Figyelt kérdés
Egy jénait kikentem olivaolajjal, leraktam pulykamell sonkával, erre párolt brokkoli jön, ráöntöttem egy kevés tejfölt elkeverve tojással. Paradicsomszeletekkel befedtem és kevés mozzarella sajttal megszórtam. Az egészen csak pici só van, inkább oregánó és bazsalikom ízesíti. Ezt enném ma délben és este.2013. ápr. 22. 10:55
11/11 anonim válasza:
de nem is igaz amit ír... én pl sokszor 70%-ban zsírt eszem, mégis kokás hasam van és nincs rajtam felesleg. Ráadásul általában zsíros húsokból, tepertőkrémből, kolbászból illetve kókuszolajból van a zsír. meg monduk a tojásban is van, bacon, avokádó, kókuszreszelék stb.
tényleg nem hízlal a zsír, ha alacsony a szénhidrátfogyasztásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!