6 kilót szeretnék fogyni, jelenleg 62 kiló vagyok és 172 cm magas. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hetente 2x járok zsírégető jumpingra és 1x pilatesre, most vettem havi kondi bérletet. Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy ezt a pár kilót mihamarabb ledobjam? 56 kiló szeretnék lenni, ezt egyszer már elértem. Keveset eszem, van, hogy napi 3 joghurtot és valami gyümölcsöt. A kívánt testsúlyt szeretném 1 hónap alatt elérni. Ha minden nap futok fél órát futópadon és taposok fél órát az elég? Derekamon van sok fölösleg, de a csípőmön, combomon és a hasamon is... de legfőképp a deréktájon... Ehhez milyen gyakorlatok hatásosak?2012. nov. 25. 00:04
1/5 anonim válasza:
A zsír nem a gyakorlatoktól megy le, hanem attól, hogy mit eszel. Kevés szénhidrát(mondjuk max 100gramm/nap, mert fogyni akarsz), sok fehérje és zsír.
Ketózis során nagyon jól lehet fogyni :)
2/5 anonim válasza:
Mért akarsz kórosan sovány lenni?
4/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az 56 kg egészséges lenne.. 58 kg is bőven elég karcsú..:) 172 vagyok én is, de nekem az 58-60 kg is elég lenne - álom..xD Még 5-8 kg kell addig, nekem még 3 hét kellene, hogy elérjem......:))
Én simán kevesebbet eszem, mint szoktam - de mozgok is mellette..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!