Mit csináljak? 17 éves vagyok és néhány fiú azzal macerál, hogy nagyok a melleim.174 cm magas vagyok és 80D-s melltarttót hordok. Mit csináljak, hogy ez ne így legyen? És mit csináljak, ha szeretnék a fenekemből minél hamarabb fogyni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 17:19
1/10 anonim válasza:
A melleiddel nem nagyon tudsz semmit sem kezdeni. A fenekedről meg úgy tudsz fogyni ha fenékizom erősítő gyakorlatokat csinálsz . A youtubon van egy csomó.
2/10 anonim válasza:
Első:
Attól formásabb lesz, de kisebb semmiképp.
Ami nem gond, csak mondtam...
3/10 anonim válasza:
életmódváltás+torna... ha fogysz, akkor általában a melleidből is megy le..de amúgy ne zavarjon!!:D valaki megcsináltatja a melleit, h nagyobbak legyenek..neked meg megadatott:)
4/10 anonim válasza:
17 évesek vagytok, meg akarnak du.gni csak nem tudják még megfelelően kifejezni. Izgatják őket a melleid.
Fogyáshoz ki kell dobni a szemétbe a gabonás, cukros, tejes szemét kajákat.
5/10 anonim válasza:
Akit nem kapnak meg, de szeretnék, azt macerálják... Nehogy már miattuk kés alá feküdj, mert akkor majd jön egy másik fiú, aki meg kicsinek nevezi, és akkor mit csinálsz?
6/10 anonim válasza:
az én 75/c.s kosárméretemre is kapok ám., szépeket.. az egyik fiú konkrétna hangosan az egész osztály előtt arról ebszélt,hogy miylen melltartót kéne hordanom meg,hogy jó lenne ha feltolná a melltartó a melleim mégjobban..
7/10 anonim válasza:
Van egy barátnőm neki is kb ekkora de ő büszke rá azon csajon garbót nem látni sose csak kivágott cuccot, am igazuk van a többieknek izgatja őket és mivel nem kaphatnak meg ba@sztatnak, a barinőmmel is ezt csinálják.
8/10 anonim válasza:
És én mit mondjak.. 173 cm és 75 D :DD és "csak" 59 kg vagyok, derekam már kb semmi, 59 cm.. amúgy nem is értem miért maradt meg a mellem fogyás után o.O
9/10 anonim válasza:
Sőt lassan a mell alatti méretem alapján már nem 75 kell hanem 70, amit duplán nem értek, ma vagy háromszor megmértem, de tényleg a szokásos 74-75 helyett 73 cm. Viszont ha a mellbőségem marad 93-94 cm az elég érdekes lesz, hogy akkor úgy mégis mekkora melltartót kéne hordanom.. amúgy meg a macerálás azért van mert bejössz nekik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!