Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ehagyom a lisztes es a...

Ha ehagyom a lisztes es a cukros etelelet akkor le fogok fogyni?

Figyelt kérdés
Hulye kerdes tudom, de ugy ertem hogy ha csak azt tudom kivitelezni hogy csak ezek elhagyasara figyelek akkor sikeres lehet e a fogyokura? Sajnos jobban megtervezni n nagyon tudom mive anyagi okok miatt pl nem tudok minden este hust, tojast ,zoldseget enni. Tehat nem fogom tudni olyan valtozatosan megoldani de mindennap eszek gyumolcsot, iszok tejet,zoldseget is. Ja es van egy fitneszberletem is ( ajandekba kaptam)igy heti 4-5 szor le tudok jarni.
2012. nov. 4. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésnek nem rossz, biztosan menni fognak le kilók. Nem tudom mennyi a súlyfelesleged, ha nagy akkor egész szép eredményt érhetsz el már magában ezzel is, kalóriadeficit mellett természetesen.

Egy idő után ez már kevés, vagy ha 42 kilóról akarsz lefogyni 40,5-re (mostanában elszaporodtak az ilyenek). De kezdetnek nem rossz, természetesen liszt és cukor nélkül se ehetsz meg napi 3 libát 5 tányér rizzsel...

2012. nov. 4. 20:28
 2/5 A kérdező kommentje:
170cm es 83 kg..szoval kb 60kgig szeretnek elmenni. Remelem sikerul vegre szepen lassan:)
2012. nov. 4. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Eddig sem aennyiseggel volt..hanem azzal amit ettem es azzal hogy nem mozogtam..de most mar hianyzik ha kimarad egy edzes vagy reggei seta
2012. nov. 4. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
A kitartás a legnehezebb része (nekem legalábbis). Csinálni akkor is, amikor stagnál a súly, és megáll a fogyás, pedig becsületes voltál. Ha kitartasz, tényleg nem eszel lisztet és cukrot, nincsenek csalások és a mennyiségekre is odafigyelsz, biztosan sikerülni fog.
2012. nov. 4. 20:36
 5/5 poiu ***** válasza:
Nem elég a lisztet kizárni, ne egyél keményítőt (krumpli, rizs). Anyagi ok és zöldség? A zöldség most nem drága, 2-300 Ft kilója a legtöbbnek. A csirke sem túl drága, egész csirkét vettem 600-ért. Az alma 300, de almából jóval többet kell enni (és jobban hízlal), mint csirkéből. Nézd meg az árakat és állíts össze egy jó és nem drága diétát. Hajrá!
2012. nov. 5. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!