Szeretnék fogyni, hogyan tegyem?
Kérlek segítsetek!
Muszáj lenne lefogynom 20-25kg-t. Már különböző betegségeim is vannak a túlsúly miatt. Pl. magas vérnyomás. Egyedül nem megy, kell valaki, aki megmondja mit hogyan csináljak, és "rugdos" ha valahol elakadok vagy fel akarom adni. Személyi edzőre sajnos nincs pénzem (pedig nagyon szeretnék). Úgy állunk, hogy max. 1 ezrest tudnék adni alkalmanként, viszont nem nagyon van olyan, aki 5000ft/alkalom alatt elvállalná. Itthon a torna igazi rémálom (általában feladom), plusz nem tudom milyen gyakorlatokat végezzek ahhoz, hogy az adott pontokról égjen a zsír. A neten próbáltam keresni megfelelő gyakorlatokat, de egyszerűen nem megy. A futás és az úszás nem megoldható, mert nincs aki vigyázzon a fiamra.
Valamilyen megoldás vagy segítség jól jönne. Előre is köszi.
Keress olyan mozgást, amit szeretsz! Akkor nem kell majd rugdosni. Én nem tudnék tornázni, meghalnék az unalomtól, utálnám. Inkább tekerek heti 4x szobabicajon, ha van kedvem teszek bele intervall szakaszokat is, közben nézhetem a tévét is akár. Mellette heti 2x 1 órára megyek konditerembe (ennyi időre apuka is tud vigyázni a gyerekre, nekem is van 3) súlyzós edzéseket csinálok. Szeretem, ezért nem kell bíztatni se.
Keress olyat, amit élvezel!
De amíg a kajád nincs rendben, addig hiába minden, a fogyásod 70%ban az étkezésen múlik.
Adott pontról meg sehogy se ég a zsír, helyi zsírégetés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!